Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H team της «Spot Team» στο «Στάσου Μύγδαλα»

Το 4ο Διεθνές Τουρνουά handball «Βριληττός 2016» που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια έριξε αυλαία χθες το βράδυ, με την Κροατία να θριαμβεύει και αναβαίνει στο βάθρο των νικητών και εκατοντάδες αθλητών να φεύγουν από τη πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε και μια ομάδα από τη Βέροια...
αυτή της εταιρείας αθλητικής ένδυσης «Spot Team», που στάθηκε δίπλα στη διοργάνωση ως χορηγός, ντύνοντας τους εθελοντές και τους διοργανωτές και χαρίζοντας σε κάθε αθλητή από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με τη Βεροιώτικη ετικέτα. Παράρτημα του καταστήματος είχε στηθεί μάλιστα για όλες τις μέρες της διοργάνωσης έξω από το Φιλίππειο Γυμναστήριο, με πολλά από τα ρούχα της «Spot Team» και άλλων γνωστών αθλητικών εταιρειών. 
Αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης, σύσσωμο το team της «Spot Team» το' ριξε έξω στο «Στάσου Μύγδαλα» με καλό φαγητό, μεζέδες, κρασί και τσίπουρα. Ο Τέλης, η Σοφία, η Ελένη, η Φρειδερίκη και ο Κωνσταντίνος, αρκετά ευδιάθετοι, δήλωσαν πως μπορεί οι μέρες να ήταν αρκετά έντονες και κουραστικές, αλλά τόσο ευχάριστες που μακάρι να κρατούσαν και άλλο! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ