Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστική δήλωση της Άννιας Ελευθεριάδου στον «Βεροιώτη»!

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ»
Αποκλειστικές δηλώσεις στον «Βεροιώτη» έκανε η ταλαντούχα Βεροιώτισσα τραγουδίστρια Άννια Ελευθεριάδου, η οποία εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του «X Factor». Η γλυκιά ερμηνεύτρια, με την ιδιαίτερη φωνή, κέρδισε την εμπιστοσύνη των κριτών και αποθεώθηκε από το κοινό.
Διαβάστε τι απάντησε στις ερωτήσεις μας:

Πως αισθάνθηκες στην πρώτη σου παρουσία στο «X Factor» και πόσο ικανοποιημένη είσαι που πέρασες στην επόμενη φάση; 

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, πολυ καινούργια για εμένα, πολύς κόσμος, φώτα και υπό το άγχος του οτι θα πρέπει να κριθώ για ότι κανω. Παρα ταύτα όμως, στα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού, ένιωσα απίστευτα όμορφα και άφησα τον εαυτό μου να κάνω αυτό που πρέπει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πέρασα στην επόμενη φάση!

Τι μουσική ακούς γενικά και ποιος ειναι ο αγαπημένος σου ερμηνευτής; 


Το είδος της μουσικής που ακούω ειναι κυρίως η Jazz, είτε ξένη, είτε ελληνική, blues και ελαφριά ροκ. Απο ελληνική μουσική ακούω έντεχνα! Νομίζω πως δεν έχω κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη, γιατί ο καθένας αντιπροσωπεύει και διαφορετικό κομμάτι πάνω σ' αυτό που πρεσβεύει. Καλλιτέχνης είναι κάθε άνθρωπος που κάνει κατι καλά και βγάζει και τη ψυχή του πάνω σ' αυτό, είτε είναι τραγούδι, είτε είναι κάποια άλλη τέχνη.

Πως ηταν η εμπειρία σου από την οντισιόν; Υπήρχαν και αλλά παιδιά από τη Βέροια; 


Η οντισιόν μου, σαν εμπειρία ηταν πολύ όμορφη, αν και με αρκετό άγχος. Δεν έτυχε να γνωρίσω, άλλα παιδιά από τη Βεροια που να συμμετέχουν σ' αυτόν τον διαγωνισμό!

Πως σου φάνηκαν οι κριτές του X Factor; 


Οι κριτές του «X Factor», ηταν φιλικοί, ο καθένας αντιπροσωπεύει πολύ καλά το είδος του. Τα σχόλια που απέσπασα ηταν πολύ όμορφα και μ' έκαναν πολύ χαρούμενη από τον καθέναν ξεχωριστά. Ιδιαίτερα τα σχόλια του κυρίου Μαραντίνη.

Τι όνειρα εχεις για την καριέρα σου; 


Η καριέρα μου θα ήθελα να απαρτίζεται απο αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και πάνω απ' όλα την αγάπη μου για αυτό που κάνω, δηλαδή το τραγουδι. Η φιλοσοφία μου είναι να κυνηγάω τα όνειρα μου και να μην το βάζω κάτω... Όπως άλλωστε είχε πει και ο Νίκος Καζατζάκης: «Ό,τι δεν συνέβη, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισης της νεαρής Βεροιώτισσας στο «X Factor»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ