Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» με θριαμβεύτρια την Κροατία (ΦΩΤΟ)

5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ 
Ολοκληρώθηκε το 4ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ αναπτυξιακών ηλικιών που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια και τα κλειστά γυμναστήρια «Φιλίππειο» και «ΔΑΚ Βικέλας». Θριαμβεύτριες ήταν η Κροατία και η Κροάσια Ζάγκρεμπ που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα τουρνουά παίδων και παμπαίδων αντίστοιχα.
 Η Κροατία παρότι στην α’ φάση του τουρνουά έχασε από την Ουγγαρία, στον τελικό των παίδων επικράτησε 29-25 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό των παμπαίδων η Κροάσια Ζάγκρεμπ έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε την πρώτη θέση με 30-14 απέναντι στην Νόβι. Αυτός ήταν ο Νο2 τίτλος της Κροάσια μετά το 2014, ενώ μαζί με την Νόβι (έχει άλλες δύο κατακτήσεις) μονοπωλούν τα τρόπαια. 

ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ 30-14
Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα εμφανίστηκε η Ζάγκρεμπ στον τελικό του 4ου διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 και για δεύτερη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης – η πρώτη ήταν το 2013 - κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η κροατική ομάδα επικράτησε με 30-14 της Νόβι Βελιγραδίου, που επίσης έχει δύο χρυσά στη διοργάνωση και χθες δεν κατάφερε να τα κάνει τρία. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή, με τη Ζάγκρεμπ να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της και τους Σέρβους να μην καταφέρνουν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσουν. Πρώτος σκόρερ για τη Ζάγκρεμπ ήταν ο Λέον Γιούτρισα με εννιά τέρματα ενώ οι Ιβάν Τίντορ και Λέον Κλάριτς από έξι. Για τη Νόβι τέσσερα γκολ πέτυχε ο Πάβλε Τσβίγιεβιτς.


5.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Η οργανωτική Επιτροπή του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ ανακοινώσε ότι διέθεσε 5.000 βραχιολάκια για την στήριξη του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες. Το αντίστοιχο νούμερο σε ευρώ παραδόθηκε σε επιταγή στην Μέριμνα Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες. Η εθελοντική Πρόεδρος Μελίνα Δαμιανίδου παρέλαβε συγκινημένη την επιταγή από τον πρεσβευτή του κοινωνικού πυλώνα, ηθοποιό και αθλητή χάντμπολ, Γιάννη Αϊβάζη.



Τιμητικές βραβεύσεις 

Η οργανωτική Επιτροπή του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ βράβευσε τον Πρόεδρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δόκτωρ Γεώργιο Αποστολόπουλο που συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης. Βράβευσε επίσης τους λέκτορες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που είχαν την επίβλεψη του Young Referee Project Σωτήρη Μίγκα και Φέλιξ Ρατζ, τον σπουδαίο Νίκο Γραμματικό για την πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό χάντμπολ και τους χορηγούς- υποστηρικτές που στάθηκαν στο πλευρό του τουρνουά και συγκεκριμένα τους: Κορμός, Comex, Καλαϊτζίδης Bros, Glori Foods. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, ο αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Σπυρόπουλος, εκ μέρους του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, ο διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Κοτσιώνης, η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ψωμιάδου.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπουδαία διοργάνωση:


















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ