Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά της Βέροιας!!!

ΓΡΑΦΟΥΝ Η «ΚΑΤΙ» ΚΑΙ Η «ΙΝΑ»
-Καλέ που είσαι εσύ χαμένη;

Εγώ ή εσύ που έχεις να εμφανιστείς στο «Βεροιώτη» ένα ολόκληρο χρόνο; -Μπα, σου έλειψα;

Η αλήθεια είναι πως ναι. Μου έλειψε η

φαρμακόγλωσσά σου. -Κοίτα ποια μιλάει, αυτή που έχει καταθάψει την μισή Βέροια.  

Και την άλλη μισή, εσύ φιλενάδα, μην ξεχνιόμαστε. Τι καυτά gossip μου έχεις από την πόλη μας; -Από που να ξεκινήσω και από που να τελειώσω αγαπημένη μου φίλη; 

Θέλω να μου πεις όλα τα σκανδαλάκια του πεζόδρομου... -Θα σου πω, θα σου πω. Άκου με προσοχή. Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δυο πολύ ψωνισμένες κοπελίτσες της Βέροιας. Μάχη δίνεται καλή μου για το ποια από τις δυο θα αποσπάσει τα περισσότερα like στο facebook. Έμαθα πως η μια κάνει statous για την άλλη και την κατηγορεί με τα χειρότερα λόγια.

Αχουυυυυ, τι είναι αυτά που ακούω θεέ μου; Και για λέγε; -Να, η κόντρα τους κρατάει εδώ και μερικούς μήνες. Είπε η μια απάντησε η άλλη και ένας μεγάλος χαμός σου λέω.

Θέλω λεπτομέρειες. Να φανταστώ ότι κρύβεται άνδρας πίσω από αυτήν την μοιραία σχέση των δυο κοριτσιών; -Καλά φαντάζεσαι, καθώς η εν λόγω διαμάχη ξεκίνησε από την στιγμή που η μία έφαγε το τεκνό της άλλης. Και όπως καταλαβαίνεις τώρα προσπαθεί να την εκδικηθεί. Κλασική περίπτωση φιλενάδα. Άκου όμως και το καλύτερο!!!

Τι, τι, τι;;; -Αυτός τις έχει γραμμένες και τις δυο, γιατί βρήκε νέα στοργή στην αγκαλιά μιας 40αρας!

40αρας; Τι είναι αυτά που λες καλέ; -Και λίγα λέω. Αυτός όμορφος, γοητευτικός και πολύ σέξι και εκεί που είχε τις 2 μικρούλες, τώρα την βρίσκει με την 40αρα.

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου; Άλλα καυτά νέα έχουμε; -Εννοείται «Ίννα μου» και σε ρωτάω ευθέως, ποιος παντρεμένος Βεροιώτης ξημεροβραδιάζεται στον πεζόδρομο της Έλλης και έχει ερωτευτεί barwoman; Ποιος; Ποιος; Ποιος; Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως πρόκειται για μεσήλικα με πολλά λεφτά και είναι επιχειρηματίας.

Τώρα με φώτισες, η μισή Βέροια επιχειρηματίες είναι και με δήθεν πολλά λεφτά! -Θα σου πω στο αυτί για να μην μας ακούσουν: «Ψουψουψουψουψουψου».

Άστο καλό!!! Πλάκα κάνεις. -Όχι καθόλου.

Μα αυτός είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη και δείχνει πως την γυναίκα του την λατρεύει. -Αχ! Φιλενάδα, όπου ακούς υπόδειγμα και ότι είναι σωστός οικογενειάρχης, κράτα μικρό καλάθι.

Να σε ρωτήσω λίγο βρε «Κάτι» μου. Με αυτόν τον μεγάλο έρωτα στη νύχτα μεταξύ επιχειρηματία και τραγουδίστριας τι γίνεται; Πάνε για αρραβώνα; -Τι αρραβώνα καλέ; Αυτοί πάνε για χωρισμό. Δεν τα έμαθες;

Τι, τι, τι; -Σύννεφα στην σχέση τους!!!

Γιατί; -Αυτός αποδείχθηκε τελικά μεγάλος ζηλιάρης και της κάνει πολλές σκηνές. Μάλιστα, όπως με πληροφόρησαν κάτι φιλεναδίτσες μου, τις προάλλες λογομάχησαν έντονα στην Μητροπόλεως μπροστά σε ανυποψίαστους περαστικούς.

Άντε ρε! Συμβαίνουν αυτά στη Βέροια; -Μωρέ συμβαίνουν λέει... Λοιπόν έχω ένα τελευταίο gossip και κλείνω. Αν και έρχεται το Πάσχα, θα το πω το αποκλειστικό γιατί είναι έρωτας και μάλιστα μεγάλος απ’ ότι φαίνεται. Τους είδα εχθές σε κεντρικότατο καφέ στη καρδιά της αγοράς να φιλιούνται πλέον μπροστά σε κόσμο, άνετα ένα ζευγάρι το οποίο μας είχε απασχολήσει παλιότερα. Νεαρό ζευγάρι που χώρισαν από τους πρώην συντρόφους τους για να είναι μαζί, αφού τους είχαν κάνει Ρούντολφ το Ελαφάκι… Σου θυμίζει κάτι;

Αμέ… Χαμός είχε γίνει με τους τέως παράνομους εραστές! Ώστε επίσημα μαζί ε; -Ναι χρυσή μου και φουλ ερωτευμένοι! Εσύ να τα βλέπεις αυτά! Λοιπόν, φίλη αποχωρώ. Σήμερα θα λάμψω στην Έλλης και θέλω να ετοιμαστώ καταλλήλως.

Μαζί θα λάμψουμε χρυσή μου. Μην ξεχάσεις τη φωτογραφική για τα αποκλειστικά μας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ