Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεατρική και μουσική παράσταση από τις καλλιτεχνικές ομάδες του 4ου ΓΕΛ Βέροιας

Η θεατρική ομάδα του 4ου ΓΕΛ Βέροιας «Νόστος» το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στις 07:00 μ.μ., θα παρουσιάσει στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών το έργο «Τότε εγώ…τώρα αυτός: τα δέντρα που δε ρίζωναν». Προσφυγιά και μετανάστευση είναι οι δύο άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται το έργο, που δεν φέρει την υπογραφή ενός μόνο συγγραφέα, αλλά αποτελεί μια προσπάθεια να παρασταθούν ζωντανά κείμενα θεατρικά και λογοτεχνικά, μαρτυρίες, ποιήματα και σκέψεις... Ελλήνων και μη, για να αναδειχθεί η συνεχής αναζήτηση των ανθρώπων, είτε ατομικά είτε συλλογικά, για μια άλλη πατρίδα κάπου αλλού. Αιχμάλωτοι πολέμου, πρόσφυγες και μετανάστες κυριαρχούνται από μία μόνο σκέψη : να βρουν τη δύναμη να ξανασταθούν – να βρουν τη δύναμη να τα καταφέρουν.

2. Η μουσική ομάδα του 4ου ΓΕΛ Βέροιας το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στις 9:00 μμ, θα παρουσιάσει στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τη Μουσική παράσταση με τίτλο «Μουσική και Κινηματογράφος».
Πρόκειται για μία μουσική διαδρομή στο ξένο και ελληνικό κινηματογράφο, με αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ