Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στρώστε νηστίσιμο τραπέζι με τις συνταγές της Χριστίνας Σινώλα-Καφετζή

ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ
Πρόκειται για μια συλλογή από νηστίσιμες συνταγές, με παραδοσιακά υλικά αλλά μαγειρεμένα με τρόπο διαφορετικό, ώστε να δώσουν μια άλλη θρεπτική αλλά και νόστιμη συνταγή. Στο βιβλίο υπάρχει και ένα παράρτημα με συνταγές φαγητών και γλυκών για διαβητικούς. Κύριος σκοπός του βέβαια είναι να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που νηστεύουν και διερωτώνται: «Τι θα φάμε σήμερα;»...Το βιβλίο της Πρεσβυτέρας Χριστίνας Σινώλα-Καφετζή με τίτλο «Νηστίσιμη Κουζίνα:συνταγές φαγητών–γλυκών, λαδερές–αλάδωτες και για διαβητικούς», αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο, καθώς εκτός από τα κυρίως πιάτα, μας δίνει και πολλές ιδέες για νηστίσιμα εδέσματα και κεράσματα.
Οι μεγάλες γιορτές κατά τις περιόδους της νηστείας εξάλλου είναι πολλές και με τις συμβουλές της κ. Σινώλα-Καφετζή, μπορούμε να γιορτάσουμε προσφέροντας στους καλεσμένους μας υπέροχες γεύσεις.


Μετά από 2 πετυχημένες εκδόσεις προχωρεί στην Γ' έκδοση, βελτιωμένη, επαυξημένη με καινούργιο εξώφυλλο αλλά και με 10 και πλέον καινούριες και χρήσιμες συνταγές (πρόσφορο και κόλλυβα).



Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τα πιάτα, τις συνταγές των οποίων θα βρούμε στο βιβλίο:




Το βιβλίο έχει λιανική τιμή 12 Ευρώ και για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα
2331062446, 2331074504, 6973936279
πρεσβυτέρα 
Χριστίνα
Σινώλα-Καφετζή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ