Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γλέντησαν με την ψυχή τους οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Βέροιας

Η 1η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η παγκόσμια μέρα της Τρίτης Ηλικίας. Με την αφορμή αυτής της ημέρας το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας διοργάνωσε εκδρομή με προορισμό την Κατερίνη. Με τον ήλιο στην καρδιά μας ξεκινήσαμε το πρωί της Τετάρτης με πρώτο σταθμό την Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου στο Χωριό Κονταριώτισσας Πιερίας. Ανοίγοντας η πύλη της μονής, η ματιά μας αντίκρισε έναν επίγειο παράδεισο. Με κατάνυξη και ευλάβεια προσκυνήσαμε την χάρη του Αγίου και ακούσαμε από την γερόντισσα λίγα λόγια για την ιστορία της μονής, απολαύσαμε το καφεδάκι μας και ξεναγηθήκαμε στις ομορφιές της Μονής.Επόμενος σταθμός ήταν ο Αρχαιολογικός χώρος του Δίον Κατερίνης με τα πολύτιμα ιστορικά εκθέματα. 
Γευματίσαμε στην Παραλία Κατερίνης και ήπιαμε στην υγεία μας, αφήνοντας τις έννοιες πίσω μας, χορέψαμε και γλεντήσαμε με όλη την καρδιά μας.
Η ζωντάνια που είδαμε στα μάτια των ηλικιωμένων μας συγκίνησε και μας έδωσε ελπίδα να συνεχίσουμε εμείς οι νεότεροι τον αγώνα της ζωής με υπομονή και επιμονή και αισιοδοξία. «Ευχαριστούμε το ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ που μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε τόσο όμορφα,να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τις καθημερινές έννοιες», ήταν τα λόγια των ανθρώπων της συντροφιάς που μας στηρίζουν με την παρουσία τους και μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στο πρόσωπο τους βλέπεις την Μάνα, τον Πατέρα, τον Παππού και την Γιαγιά και είναι διπλή χαρά για μας, να τους βλέπουμε ευτυχισμένους. Είναι τα αστέρια που φωτίζουν τον ουρανό και βοηθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ο,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτούς.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κα Μαρίκα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κε Δημήτρη
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Όλους Εσάς που γεμίζεται την ζωή μας
Ευλογημένη να είναι η κάθε στιγμή της Ζωής σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ