Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλης Ευθυμιάδης: Το πρόσωπο και η ψυχή της Βεροιώτικης «Spot Team»

Ο Τέλης Ευθυμιάδης είναι ένας νέος ηλικιακά επιχειρηματίας, ιδρυτής της Spot Team, της εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και που κατάφερε στα 8 χρόνια που λειτουργεί να ξεπεράσει τα όρια του νομού και να τη συναντάμε πλέον σε αθλητικά «σαλόνια» σε όλη την Ελλάδα. Ο 33χρονος επιχειρηματίας, ασχολήθηκε επί σειρά ετών επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο σε Αθηναϊκές ομάδες, (Ατρόμητος Αθηνών και Εθνικός Αστέρας), ένας τραυματισμός όμως τον έφερε πίσω στην τοπική ομάδα...
του Ροδοχωρίου, από όπου και κατάγεται, κλείνοντας έτσι την επταετή ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα που ξεκίνησε. Δραστήριος και πολυπράγμων, είναι και ιδιοκτήτης του καταστήματος λιανικής της Spot Team, καθώς και του καταστήματος Celestino, της γνωστής εταιρίας γυναικείων ρούχων.
Εμείς τον συναντήσαμε στο κατάστημα Spot Team, το χώρο που περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όπου εργάζεται, μελετάει τις νέες τάσεις στην αθλητική μόδα, επικοινωνεί με συνεργάτες και πελάτες από όλη την Ελλάδα και χαλαρώνει παρέα με τον Τιτζάκο, ένα αξιολάτρευτο γκόλντεν ριτρίβερ, που όπως μας είπε, είναι η έμπνευσή του.

Πότε ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια και ποια ήταν η αρχική ιδέα, ή η αφορμή για ένα τόσο τολμηρό εγχείρημα;

Η προσπάθειά μας ξεκίνησε από τα μέσα του 2006. Ως ποδοσφαιριστής, η αφορμή και ο λόγος για το ξεκίνημα αυτό ήταν κυρίως η αγάπη και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα για τον αθλητισμό, καθώς συμβάλλει τόσο στην ψυχολογική όσο και στην κοινωνική ανάπτυξη ενός ατόμου.



Σε ποιους απευθύνεται αυτή η σειρά ρούχων; Σχεδιάζεται για κάποια συγκεκριμένη ομάδα;
Τα ρούχα μας απευθύνονται κυρίως σε άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό όπως το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ, η κολύμβηση, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το καράτε, το τένις κ.α., σε διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς επίσης και σε αρκετά καταστήματα εστίασης, όπως καφετέριες και εστιατόρια, ντύνοντας το προσωπικό τους ανάλογα. Το πατρόν που χρησιμοποιούμε είναι συγκεκριμένο, με πολλαπλά σχέδια που εμείς έχουμε επιλέξει. Παρόλα αυτά, αλλαγές μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.


Από που εμπνέεστε για να δημιουργήσετε τη συλλογή σας; Επηρεάζεστε από τις παγκόσμιες τάσεις;
Μια τάση της μόδας παρέχει μια πρόβλεψη για το στυλ που θα επικρατήσει στα μελλοντικά προϊόντα μόδας. Διάφορα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζουν μια τάση. Συγκεκριμένα, το χρώμα, το ύφασμα, το σχέδιο, το σχήμα

καθώς και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες, αποτελούν μερικά, τα πιο σημαντικά, στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν και να μας εμπνεύσουν μια σεζόν. Ενώ όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλάζουν κατά καιρούς, το στοιχείο που πρωταγωνιστεί είναι το χρώμα. Σύμφωνα με έρευνες, οι πελάτες όταν βλέπουν ένα ένδυμα, αντιδρούν πρωταρχικά στο χρώμα.



Πως καταφέρνετε και επιβιώνετε σε περίοδο κρίσης; 

Όπως και τους περισσότερους άλλωστε, σαφώς και μας έχει επηρεάσει η κρίση. Παρόλα αυτά, έχουμε καταφέρει να προσαρμοστούμε στην υπάρχουσα κατάσταση. Οι ενέργειές μας για την επιβίωση εν μέσω κρίσης, περιλαμβάνουν την συνεχή προσπάθεια μας για ανάπτυξη, ανανεώνοντας συνεχώς την γκάμα των ρούχων και τον εξοπλισμό με νεότερο και συμβάλλοντας ενεργά στο σήμα που λέγεται spot team.


Ποια η γνώμη σας για τους Βεροιώτες ως αγοραστικό και ως αθλητικό κοινό;

Στις μέρες μας το αγοραστικό κοινό της Βέροιας βρίσκεται στην πιο δεινή θέση ώστε με τα πενιχρά οικονομικά του, αναμένει να προβεί στις πιο συμφέρουσες αγορές για να καλύψει τις όποιες ανάγκες του. Ως αθλητικό κοινό, από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε όλοι ότι η Βέροια είναι η μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ, έχει αγκαλιάσει το άθλημα αυτό και συνεχίζει να το αναπτύσσει μέχρι και σήμερα σε πολύ υψηλή επίπεδα. Επίσης, η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα έχει μια ξεχωριστή ιστορία. Αξιοσημείωτο θα ήταν να προσθέσουμε ότι η πόλη διαθέτει επίσης και ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστικής, κολύμβησης και ποδηλασίας.

Που μπορεί να βρει ένας Βεροιώτης τα ρούχα σας; Μπορούν να αγοραστούν και διαδικτυακά; Υπάρχει διαδικτυακός κατάλογος με τη νέα συλλογή;
Μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο internet στο www.spoteam.gr η όποια βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής. Εντούτοις, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να δειγματιστεί στο κατάστημά μας που διατηρείται στη Ζωγιοπούλου 7 και παράλληλα να προμηθευτεί ή και απλά να ενημερωθεί από τον αντίστοιχο κατάλογο της νέας μας συλλογής.


Ποιοι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Στόχος της εταιρίας μας είναι να μπορέσει να εδραιωθεί τόσο στο χώρο του αθλητισμού μέσα από ομάδες, ακαδημίες και ομοσπονδίες σε όλα τα αθλήματα όσο και στο χώρο της μόδας μέσα από την διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης του σήματος μας.



Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και ευχόμαστε η Βεροιώτικη ετικέτα της Spot Team σύντομα να κυκλοφορεί και στην παγκόσμια αγορά.


Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ