http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιχείρηση «σκούπα» από την αστυνομία μόδας της Βέροιας!!!

ΓΡΑΦΕΙ Η MADAME «FRIKARO»
Αστυνόμος μόδας, Madame Frikaro! Διαβάζετε την επίσημη αναφορά του αστυνομικού τμήματος μόδας της Βέροιας. Ομαλά κύλησε σχεδόν η Μεγάλη Εβδομάδα και οι ημέρες των διακοπών των σχολείων. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα και ο καιρός αφού με τέτοια βροχή που να βάλει η παρακατιανή χωριάτα την φωσφοριζέ γόβα. Μεγάλος είσαι Κύριε, που μας απάλλαξες από αυτό το μαρτύριο. Η φωσφοριζέ γόβα και γενικά αυτού του είδους τα ρούχα έκαναν την επανεμφάνιση τους πριν μερικά χρόνια όταν η μόδα έκανε ένα πέρασμα από τα 80s. Το επιχείρημα στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία αφού τα φωσφοριζέ παπούτσια μαζί με τις τσάντες και τα ρούχα πούλησαν κυριολεκτικά όσο το ανδρικό παρεό... Δηλαδή σε κάνει fashion editorial!
Φυσικά η κάθε χωριάτα που διαβάζει Mirror και αναπολεί τα κάκιστα 80s τα έκανε θρησκεία και πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε φωσφοριζέ ροζ, κίτρινο, πράσινο. Νόμιζες ότι ήταν σημαδούρες μέσα στο κλαμπ για να δείχνουν τον δρόμο για την τουαλέτα όπου μπορούσες να ξεράσεις με την ησυχία σου. Σε οποιαδήποτε από εσάς έχει ξεμείνει τέτοιο κομμάτι ας το παραδώσει στην αρχαιολογική υπηρεσία ή ας του δώσει την θέση που του αξίζει στα σκουπιδια!!!

Κι αν γλιτώσαμε από το κακό αυτό δεν καταφέραμε να γλιτώσουμε από το μαρτύριο του σηκωμένου γιακά. Το φαινόμενο συναντάται κυρίως στους άνδρες και σε ελάχιστες γυναίκες. Προφανώς, ζηλεύουν την αίγλη του κόμη δράκουλα; Τι να πω; Το δε χειρότερο είναι ότι κάποιες εταιρίες φρόντισαν ώστε να επιτάσσουν αυτό το σήκωμα σε πουκάμισο, μπλειζερ ή πολο μπλουζάκι βάζοντας σχέδια μέσα στο γιακά! Τσααααακ! Κίντερ έκπληξη! ΑΗΔΙΑ! Εκ πρώτης όψεως, γνωρίζετε όλοι που παραπέμπει αυτό à Σε έναν τύπο στο you tube σε ένα κρεβάτι με μια πόλο – σηκωμένο γιακά και μια κιθάρα και από κάτω η παντόφλα να κουνάει ρυθμικά σαν εκείνους τους τίγρηδες σε καγκουροαυτοκίνητα. Εκείνος ο τύπος που τραγουδάει «Δεν ταιριάζετε σου λέω»! ΑΥΤΟΣ!

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να είστε αυτό; Και στην τελική ΟΚ φόρα το έτσι αλλά μην προσπαθείς να το λανσάρεις σαν τρέντ. Αυτή είναι φίλε μου η ειδοποιός διαφορά σου με τον Ιταλό. Ο Ιταλός είναι σιωπηλός ενώ εσύ κάνεις φασαρία από χιλιόμετρα! Κι όχι απλή φασαρία αλλά από εκείνη που πάει σαν το “Scania” ! Εσύ πάρε το γιακά σου και άντε στο καλό!!!
Τέλος το πιο βαρετό, παρωχημένο, άχρωμο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης print είναι μακράν η νεκροκεφαλή. ΟΚ, όλοι καταλάβαμε ότι ακόμα και η πιο girly εμφάνιση είχε και μια νεκροκεφαλή πέρυσι. Γιατί να υποστούμε το ίδιο και φέτος; Ούτε πέρυσι ήταν ωραίο. Οι νεκροκεφαλές είναι σήμα κατατεθέν ενός μεταλλά, μιας γκοθούς κλπ. Όταν το φοράει το κοριτσάκι που ακούει Στικούδη προσβάλει τον μεταλλά που μάκραινε μαλλί από το γυμνάσιο ώστε να το υποστηρίζει και την γκοθού που έχει χαραμίσει τόνους eyeliner για να ταυτιστεί με τη νεκροκεφαλή. Εαν δεν ανήκεις σε μια από τις δυο κατηγορίες απλά απάλλαξε τον εαυτό σου από τον σατανά της νεκροκεφαλής. Ούτε πιο cool φαίνεται ούτε πιο στυλάτος/η !



Αστυνόμος μόδας MadameFrikaro. Η αναφορά του αστυνομικού τμήματος μόδας της Βέροιας κλείνει εδώ. Και προσοχή... Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ