Quantcast

http://picasion.com/

Μόλις 200 χλμ από τη Βέροια το πιο εξωτικό νησί της Ελλάδας

Σε 2 ώρες και 22 λεπτά είσαι εκεί - Οι παραλίες του έχουν ζεστά νερά όλο το χρόνο
Ομορφιά εξωτική, με μια τεράστια παραλία προστατευμένη πάντα από το άνεμο, νερά διάφανα, πραγματικά διαυγή, αλλά και... ζεστά! Ναι, ζεστά όλο το χρόνο σαν να έχεις ανάψει
θερμοσίφωνο. Ο λόγος για τη Διάπορο το εκπληκτικής ομορφιάς νησί που βρίσκεται στη Χαλκιδική, απέναντι από τη διάσημη παραλία της Βουρβουρούς. Προορισμός ιδανικός για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να απομονωθούν σε μια από τις παραλίες του με τη λευκή-ροζ άμμο, αλλά και για όσους δεν πολυσυμπαθούν τα κρύα νερά ή θέλουν να κάνουν τα βουτιές τους μέχρι και τα βάθη του χειμώνα. Και αυτό γιατί στη μεγάλη παραλία στο φυσικό κόλπο του νησιού τα νερά είναι είναι πάντα ζεστά και πάντα γαλήνια καθώς είναι πάντα προστατευμένα από τον άνεμο.


 


Με άλλα λόγια ο ορισμός του «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει».

Ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει κανείς εκεί είναι να… διαπραγματευτεί με τους ψαράδες της Βουρβουρούς και των γύρω περιοχών προκειμένου να σας μεταφέρουν με τις βάρκες τους. Δείτε τον χάρτη για το πως θα πάτε μέχρι εκεί και το πλούσιο φωτορεπορτάζ της συγκεκριμένης περιοχής:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ