Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεάν καλοκαιρινό 15νθήμερο δραστηριοτήτων για παιδιά ετοιμάζει ο δήμος Βέροιας

Ένα νέο πρότζεκτ που απευθύνεται στα παιδιά, έχει στα σκαριά ο δήμος Βέροιας για το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ετοιμάζει ένα θερινό «σχολείο» - camp δημιουργικής απασχόλησης, δραστηριοτήτων και διασκέδασης, το οποίο προγραμματίζεται για
το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Η δράση αυτή θα φιλοξενηθεί σε σχολείο του δήμου Βέροιας, όπου τα παιδιά, καθημερινά μέχρι αργά το απόγευμα, θα μπορούν να απολαύσουν παιχνίδι, μαγειρικές και διάφορες δραστηριότητες, έτσι ώστε να περάσουν ένα δημιουργικό και ευχάριστο καλοκαίρι στην πόλη.
Το θερινό αυτό πρότζεκτ θα διαρκέσει 15 ημέρες, ενώ θα απευθύνεται σε 120 παιδιά αδύνατων οικονομικά οικογενειών που θα συμμετάσχουν δωρεάν. Η επιλογή θα γίνει έπειτα από σχετική προκήρυξη που θα εκδώσει ο δήμος Βέροιας και την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τους γονείς. Αναμένουμε από το δήμο την επίσημη ανακοίνωση για περισσότερες πληροφορίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ