Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαίρι στο «Piazza Panera» με παγωτό Kayak!

Αποκλειστικά και απολαυστικά!
Φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και πραγματικά φρούτα! Αυτά είναι τα συστατικά που συνθέτουν το αυθεντικό ελληνικό παγωτό Kayak, την πιο αγνή απόλαυση! Το καλοκαίρι επιστρέφει στο «Piazza Panera» και το ice cream shop με τις πιο πρωτοποριακές και ευφάνταστες γεύσεις παγωτού της Kayak, ανοίγει με 12 ανεπανάληπτες γεύσεις!
Τις γεύσεις του Kayak χρησιμοποιούν κορυφαίοι pastry chef του πλανήτη για να δημιουργήσουν ξεχωριστές και εκλεπτυσμένες γεύσεις. Φιγουράρουν στα παριζιάνικα cafe - bistro και στα νεοϋορκέζικα ice cream shops, ξετρελαίνοντας τους πιο ψαγμένους ουρανίσκους. Το βραβευμένο ελληνικό παγωτό που έχει κατακτήσει την Ευρώπη και την Αμερική, ήρθε και φέτος στη Βέροια, αποκλειστικά από το «Piazza Panera», που συνεχίζει να υλοποιεί την υπόσχεσή του, να προσφέρει πάντα τα καλύτερα, επιβεβαιώνοντας την φιλοσοφία του... την αφοσίωσή του στην κάλυψη των γαστρονομικών αναγκών του πελάτη! 
Γευθείτε το αυθεντικό παγωτό, sorbet και frozen yogurt «Kayak», σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε το με τον με τον ποιοτικό Mrs ROSE, 100% Arabica Gourmet Ιταλικό καφέ που προσφέρει το «Piazza Panera» ή ένα home made γλυκό, αχτύπητη γευστική εμπειρία, ιδανική για τα καλοκαιρινά απογεύματα στη Βέροια.

Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ