Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικίνας: «Φοβηθήκαμε τον αγώνα»

Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τσικίνας από τις αθλήτριές του στον ημιτελικό του Final 4 του κυπέλλου γυναικών που φιλοξενείται στην Κοζάνη. Ο Τσικίνας αναγνώρισε την δεδομένη ανωτερότητα της Νέας Ιωνίας και αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει η ομάδα
του. «Είχαμε εξαρχής χρίσει ως φαβορί τη Νέα Ιωνία, με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που είδαμε και στο πρωτάθλημα. Φοβηθήκαμε τον αγώνα, χάσαμε ένα ημίχρονο κατά το οποίο άνοιξε η διαφορά. Στο δεύτερο μέρος οι αθλήτριες ήταν πιο μαχητικά και βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Για τις περισσότερες αθλήτριές μας ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή η συμμετοχή. Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία, εύχομαι καλή συνέχεια» σχολίασε ο Τσικίνας.

Η Δήμητρα Μπατζαρακούδη τόνισε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχαμε το μειονέκτημα των απουσιών. Μπήκαμε φοβισμένες, καθώς για τα περισσότερα κορίτσια ήταν πρωτόγνωρη η διαδικασία της συμμετοχής σε ένα final 4, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με κάμερες. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να χαρούμε αυτή την εμπειρία και πήγαμε καλύτερα. Πιστεύω και εύχομαι στο μέλλον να είμαστε καλύτερες μπροστά σε τέτοιες προκλήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ