Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχολιάζοντας... με το νυστέρι!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ζούμε μεγάλες στιγμές, αυτό είναι το σίγουρο. Μετά από ένα μήνα εντατικής πατριδογνωσίας, μπήκαμε σε μια γνώριμη ατζέντα, τα σκάνδαλα! Ως γνωστόν σε αυτή τη χώρα, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάτι δύσοσμο θα κρύβεται από κάτω. Εξάλλου, διόλου τυχαία δεν είναι και η κατάσταση που βιώνουμε. Το νυστέρι έχει πλέον την
τιμητική του σε πανελλήνιο επίπεδο, εξαιτίας της σκανδαλολογίας στην υγεία… Ξεκινάμε, με τον δικό μας μικρόκοσμο, την πόλη μας.
  • Habemus Papam! Ή για να το πω καλύτερα Habemus… Ergolavus! 
  • Μέσα σ’όλα έπεσε τελικά ο αντιδήμαρχος γέφυρας Κούσιου, Άρης Λαζαρίδης, αφού μεταξύ 13 εργολάβων, βρέθηκε η πολυπόθητη προσφορά η οποία να ταιριάζει «κουτί» στα εναπομείναντα χρήματα της δωρεάς Κούσιου. Έτσι είναι, άμα έχεις τεχνογνωσία.
  • Βρέθηκε, δηλαδή, κάποιος που θα κάνει τη δουλειά με τα μισά λεφτά. Μήπως όταν με το καλό ολοκληρωθεί το έργο, να δώσουμε στη γέφυρα το όνομά του; Μέγας δωρητής θα είναι και αυτός! 
  • Ας κάνουμε, λοιπόν, τους χαζούς τώρα, να μάθουμε πότε επανεκκινεί το πολύπαθο έργο και πότε θα κόψουν την κορδέλα. Τι; Βιάζομαι; Τι; Θα έχει κι άλλα επεισόδια; Υπάρχει τεχνογνωσία σας λέω!
  • Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση από τη δημοτική αρχή, ώστε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Θυμίζω, βέβαια, ότι το ανώτατο πολιτικό όργανο της πόλης ασχολήθηκε επί ώρες με τα 600 δις του Σώρρα, ενώ αν ανατρέξουμε στην ιστορία, όλο και κάποιο ψήφισμα θα έχει εκδοθεί για την απελευθέρωση της… Παλαιστίνης.
  • Δύσκολη προμηνύεται η χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Το 2017 ήταν ομολογουμένως η πιο «κανονική» χρονιά μ.χ. (μετά χρεοκοπίας). Μάζεψε από ‘δω, έκοψε από ‘κει και προσαρμόστηκε ο Έλληνας, στα λιγότερα. Φέτος, υπάρχει η αίσθηση ότι θα ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα. Το αισθητήριο της κοινωνίας δεν πέφτει ποτέ έξω. Για παράδειγμα, συγκρίνετε Τσικνοπέμπτη, πέρσι και φέτος. Πεσμένη και η κίνηση και η ψυχολογία.
  • Θα μου πεις, για πόσο ακόμα θα πρέπει να τραβάνε το κάρο οι πολίτες και η αγορά; Κάηκε και το McOza που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες «μας έφτιαχνε» με τα χάλκινα στο μπαλκόνι να δίνουν ρυθμό στην πόλη… 
  • Και κλείνω με παραπολιτικό ρεπορτάζ. Σχετικά με την ονοματολογία του ψηφοδελτίου της ΝΔ, μου λέει η πηγή μου: υπάρχουν δύο πρόσωπα – κρυφά χαρτιά - που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα και τα κρατάει η Πειραιώς ως άσσους στο μανίκι! 

Καλή Αποκριά σε όλους και προσοχή στα… Καρναβάλια – παντός τύπου!


Ζ.Χ.Π.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ