Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο project by «λένος»: Μια ονειρεμένη οικεία στη Νάουσα

Μια οικία βγαλμένη από τις σελίδες ενός περιοδικού αρχιτεκτονικής και interior design. Μια οικία που δημιουργήθηκε σε περιοχή της Νάουσας, από επαγγελματίες που συνεργάστηκαν για να εκπληρώσουν τα όνειρα των ιδιοκτητών της. Εμπιστεύτηκαν εξ' ολοκλήρου την επένδυση του δαπέδου, του τοίχου, του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού τους με πλακίδια της επιχείρησης «λένος». Πλακίδια που αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες προτάσεις στο design και τη διακόσμηση, μιμούνται άψογα την πέτρα, το ξύλο και το μάρμαρο και δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πιο απλή και οικονομική λύση.
Την επιμέλεια της οικείας ανέλαβε ο Interior designer Τασίωνας Στέργιος, που συνδυάζοντας αρμονικά τις υφές και τα υλικά της επιχείρησης «λένος», σχεδίασε ευφάνταστα το ιδανικό για τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών αποτέλεσμα, που πλέον απολαμβάνουν καθημερινά ένα ακόμα εντυπωσιακό δείγμα από τους επαγγελματίες του είδους. 
Δημιουργήστε και εσείς το χώρο των ονείρων σας, είτε πρόκειται για οικεία, είτε για επαγγελματικό χώρο. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση «λένος».
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com

Απολαύστε το αποτέλεσμα:









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ