Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσφυγή έκανε στη Βέροια ο Τσιούχας

Την πόρτα της εξόδου άνοιξε στη Βέροια ο Διονύσης Τσιούχας καταθέτοντας προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που σήμερα κλείνει τα 19 του χρόνια ανέφερε σε δηλώσεις του, στο FL News ότι: «Κατέθεσα προσφυγή για τις οφειλές, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Δεν είχα χρόνο συμμετοχής. Ζήτησα να μου λύσουν το συμβόλαιο για
να βρω μια ομάδα στην οποία θα παίζω, αλλά δυστυχώς δεν το δέχθηκαν και αναγκάστικα να κάνω προσφυγή για να μείνω ελεύθερος». Ο Τσιούχας προέρχεται από τα σπλάχνα της Βέροιας και υπέγραψε στην αρχή της περιόδου τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Είχε μια 76λεπτη συμμετοχή στον αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αιγινιακό (2-1) στις 30 Αυγούστου και επανεμφανίστηκε για ένα μόλι λεπτό κόντρα στην ίδια ομάδα για τον αγώνα του πρωταθλήματος (1-1) στις 20 Δεκεμβρίου. Χαρακτηρίζεται πολυεργαλείο (παίζει στόπερ, αμυντικό χαφ και δεξί μπακ) και έχει στο ενεργητικό του κλήσεις από την Εθνική ομάδα των Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ