Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με δικαίωμα μεταγραφών η Βέροια - Έκλεισε όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Πέντε πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας παραιτήθηκαν των αιτημάτων τους για επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν πέντε υποθέσεις πρώην παικτών των «κυανέρυθρων». Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι πέντε
τελικά απέσυραν τα αιτήματά τους. Συγκεκριμένα, για την περίπτωση του Χαλιφά Σουλέ έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξεως των 4.000 ευρώ, ενώ για τον Μάρκ Ασίγκμπα, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ επιβεβαιώσε ότι δόθηκε μια επιταγή από την ΠΑΕ μέσω του νομικού Παναγιώτη Μπιλίρη. Σε ότι αφορά στον Χρήστο Μελλίση, ο Αλαφραγκης έκανε γνωστό ότι και ο συγκεκριμένος έδωσε εντολή να ανακληθεί και να παραιτηθεί από το αίτημα απαγόρευσης μεταγραφών (υπόλοιπο 1.600 ευρώ). Σε ότι αφορά τους Σιρίλ Καλί, Μοχαμαντού Σισοκό, ο δικηγόρος τους σημείωσε ότι έως την Παρασκευή 23-12 θα έχει προσκομιστεί πρακτικό συμβιβασμού. Ο πρώτος περιόρισε το αίτημά του στις 30.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ