Quantcast

http://picasion.com/

Η Παναγιώταρου, ο Γιαννόπουλος και οι πλαστικές επεμβάσεις στη Βέροια

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα πρόσωπο του το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητείται μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ «My style rocks» με τις εκρηκτικές της εμφανίσεις. Ήταν πάντα όμως έτσι ή έχει πειραχτεί; Οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει γίνει αγνώριστη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρουυ,
αφού οι φωτογραφίες της πριν τις πλαστικές επεμβάσεις
δείχνουν μια αρκετά διαφοροποιημένη εικόνα της. Είχε κάνει ένα πέρασμα από τα καλλιστεία των «Playmate» ενώ πρόσφατα συμμετείχε στο «Ρουκ - Ζουκ» με την παρέα της .
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της στο «My style rocks», αλλά για αυτούς που γνωρίζουν τα κορίτσια της εγχώριας show biz πάντα ήταν μια όμορφη και ντελικάτη κοπέλα, που δεν περνούσε απαρατήρητη όπου και αν πήγαινε. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες η εντυπωσιακή ξανθιά έχει κάνει διάφορες διορθωτικές επεμβάσεις αλλά χωρίς να χάνει τη φρεσκάδα και την ομορφιά της. Άλλωστε ο μέλλοντας σύζυγός της είναι της δουλειάς, (πλαστικός χειρούργος Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει γραφείο στο κέντρο της Βέροιας και ειδικότερα στην οδό Ιπποκράτους) και πώς να μην μπει στον πειρασμό να αλλάξει κάτι που δεν της αρέσει;
Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η πανέμορφη ξανθιά πάντως είναι γεννημένη το 1993, και κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκής show biz, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. «Έχω κάνει επανορθωτικές επεμβάσεις. Έχω φτιάξει το στήθος μου και τη μύτη μου, η οποία δεν είχε πρόβλημα. Αλλά αφού έφτιαξα το διάφραγμα, ήθελα να την κάνω λίγο πιο μικρή, πιο γαλλική. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Όχι όμως να βρίσκεις πράγματα που δεν υπάρχουν για να διορθώνεις. Αν έχεις μια καλή βάση, μπορείς να διορθώσεις μια-δυο μικρές ατέλειες. Το θεωρώ κοροϊδία να το κάνεις και να μην το λες μετά.
Μια χαρά κοπέλα ήμουν και πριν τις επεμβάσεις, μια χαρά νιώθω και μετά. Ανέκαθεν είχα αυτοπεποίθηση και πάντα ένιωθα ωραία και επιθυμητή. Νιώθεις πάντως ακόμη καλύτερα όταν βλέπεις το σώμα σου να ολοκληρώνεται, να είναι αψεγάδιαστο. Σίγουρα βοηθά στην ψυχολογία, γι’ αυτό και είμαι υπέρ των επεμβάσεων”, εξηγεί στο protothema.gr. Τέλος, θα πρεπει να αναφερουμε ότι η 24χρονη ξανθιά καλλονή ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου, με τον οποίο ετοιμάζονται να παντρευτούν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ