Quantcast

http://picasion.com/

Συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου handball του Φιλίππου

Συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας. Η Διοικούσα Επιτροπή αναλαμβάνει το έργο της λειτουργίας όλου του Γυναικείου Τμήματος χειροσφαίρισης (Γυναικείο τμήμα, ηλικιακά τμήματα κοριτσιών, ακαδημία κοριτσιών) δίνοντας έμφαση στην αρτιότερη και
επικοδομητική λειτουργία του συνόλου των τμημάτων με έμφαση στην στήριξη της γυναικείας ομάδας στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στην Α1 Γυναικών καθώς και στην προσέλκυση κοριτσιών όλων των ηλικιών προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και να στελεχώσουν τα αναπτυξιακά τμήματα τα οποία ήδη απαριθμούν πάνω απο 60 κορίτσια.

Η Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται απο τους:
Σισμανίδη Ιωάννη
Θεοδοσόπουλο Ιωάννη
Κακαφίκα Νικόλαο
Μαρμαρά Νάνσυ
Ζουμπουλίδη Μιχάήλ

Το έργο της επιτροπής ξεκίνησε δυναμικά με την έκδοση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-2018 της Γυναικείας ομάδας, η οποία συμμετέχει στην Α1 Εθνική κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν κόστος 15€ και μπορεί το φίλαθλο κοινό να τα προμηθευτεί απο τα παρακάτω σημεία:
- ERGO, Βερόης 7 (Θεοδοσόπουλος Ιωάννης, τηλ: 6944439838)
- Κρεοπωλείο Κακαφίκα, Μ. Μπότσαρη 94 (Κακαφίκας Νίκος, τηλ: 6974836870)
- Shell Σισμανίδη, Πιερίων 208 (Σισμανίδης Ιωάννης, τηλ: 2331063197)
- Ποτοπωλείο Τσικίνα, Πλατάνων 13 (Τσικίνας Γιώργος, τηλ: 6944240842)
Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια του Γυναικείου τμήματος έτσι ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του και να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ