Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εκπαίδευση συναντά τη διασκέδαση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Mitsiou» (VIDEO)

Όταν η απόκτηση ενός πτυχίου δε θα έπρεπε να αποτελεί το μόνο στόχο εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας... Όταν η σωστή χρήση της ξένης γλώσσας προάγεται μέσω πανελλαδικών, και όχι μόνο, δραστηριοτήτων καθώς και μέσω της βιωματικής μάθησης... Τότε και μόνο τότε ο στόχος έχει επιτευχθεί! Are you ready for more...? Στα πλαίσια της βιωματικής
μάθησης, ένα από τα Project στα οποία έχει την τιμή να συμμετέχει  το σχολείο μας είναι το «Your Thoughts on Greece», ένα project στο οποίο παίρνουν μέρος σχολεία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που θα χαρίσει στους μαθητές μια ξεχωριστή εμπειρία πέρα από τα όρια της τάξης και των βιβλίων! 

Μείνετε συντονισμένοι... Οι εκπλήξεις δεν σταματούν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Mitsiou»! Θέλετε να δείτε πως περνάμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Mitsiou»; Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Get ready! Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «MITSIOU» άνοιξε και σας περιμένει για τις εγγραφές σας για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018. Το φροντιστήριο θα είναι ανοιχτό καθημερινά, 10:00 - 13:00 και 17:30 - 21:00 για εγγραφές και λεπτομερή ενημέρωση για το
πρόγραμμα σπουδών. 
☎Τηλέφωνα επικοινωνίας
2331029384 και 6988074096
Γίνετε και σεις μέλος της όμορφης παρέας του Κ.Ξ.Γ. «MITSIOU». Σας περιμένουμε στην Κονίτσης 18 στη Βέροια για τις εγγραφές σας!
Μάθε ευχάριστα - Μάθε σωστά - Μάθε για πάντα!
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ
Επισκεφθείτε και το blog μας ΕΔΩ


* 8 ΓΛΩΣΣΕΣ: ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ-ΙΣΠΑΝΙΚΑ-ΙΤΑΛΙΚΑ-ΡΩΣΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ-KINEZIKA
* ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 4-6 ετών και Pre-junior

AB Junior 2 χρονιές σε 1 * ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
* ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
* ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ