Quantcast

http://picasion.com/

Αγριογούρουνα στη Ραχιά; Αγελάδες στην Καστανιά!

Μια βόλτα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βέροιας κρύβει πολλές φορές εκπλήξεις για τους οδηγούς. Αδέσποτα σκυλιά, αγριογούρουνα, άλογα, αλεπούδες, αγελάδες, κάποια ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, η τετράποδη εισβολή στην άσφαλτο είναι συχνό φαινόμενο, με τους οδηγούς να παραπονιούνται και για ατυχήματα που έχουν
προκληθεί.
Την Κυριακή το μεσημέρι όσοι οδηγοί κατέβαιναν από την Παναγία Σουμελά προς Βέροια, βρήκαν μπροστά τους στο δρόμο μέσα στην Καστανιά, 3 αγελάδες οι οποίες αποφάσισαν να αφήσουν το κοπάδι και να περπατήσουν νωχελικά στον κεντρικό δρόμο του χωριού, αδιαφορώντας για τα αυτοκίνητα που τις προσπερνούσαν ξυστά.
Αυτό το βουκολικό θέαμα μπορεί να είναι ολίγον τι γραφικό, ότι πρέπει δηλαδή για να κλείσει μια όμορφη Κυριακή στο χωριό, δεν παύει όμως να είναι και επικίνδυνο, καθώς μπορεί να γίνει αιτία ατυχήματος. Σε έναν δρόμο όπως αυτός Καστανιά - Βέροια, που είναι ορεινός, στενός, με στροφές και χωρίς ορατότητα σε πολλά σημεία του, η παρουσία μιας αγελάδας στο οδόστρωμα μπορεί να αποβεί και μοιραία, ειδικά για κάποιον μη ψύχραιμο οδηγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ