Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λόπεθ: «Σημαντικό πρόσωπο ο Καλαϊτζίδης για μένα, δεν είμαι αρνητικός»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη Βέροια, απάντησε για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. Συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη Βέροια την περίοδο 2012-‘13 και όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενά του, ο 60χρονος τεχνικός είναι ένα από τα πρόσωπα που τον έχουν επηρεάσει πολύ θετικά. Ο
λόγος για τον Τζόναθαν Λόπεθ, τον Ισπανό γκολκίπερ που την τελευταία τετραετία φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας από την οποία όμως αποχώρησε πριν από λίγο καιρό, κάνοντας μάλιστα προσφυγή. Ο 35χρονος τερματοφύλακας στο ερώτημα του metrosport.gr για τη Βέροια δε θέλησε να απαντήσει, το έκανε όμως για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον Απόλλωνα, δείχνοντας τη μεγάλη του εκτίμηση.

«Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην καριέρα μου. Αυτό είναι πολύ κρίσιμο για μένα. Επηρέασε πολύ την καριέρα μου και έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση», είπε, ενώ στο ερώτημα αν είχε κάποια κρούση από τον Απόλλωνα ανέφερε: «Όχι, δεν μίλησα με κανέναν από τον Απόλλωνα. Δεν είμαι αρνητικός, αλλά προφανώς θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με κάποιον», τόνισε, δείχνοντας ανοικτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ