Ποντιακή Επιθεώρηση με τον Κώστα Βουτσά φέρνει ο Σύλλογος της Καλλιθέας

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «Η Καλλιθέα» Βέροιας σε συνεργασία με το Θίασο «τεμετέρ» θα παρουσιάσουν την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη την μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, την Ποντιακή Επιθεώρηση των Δημήτρη Πιπερίδη και Κώστα Βαμβακίδη. «Ζωή καικότα... μεχαβίτςκαι με κορκότα!!!». Μετά από μία θριαμβευτική διαδρομή από την Φραγκφούρτη και σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας αλλά και στην αγία Βαρβάρα ( Αθήνα ) η πρωτότυπη παράσταση που σκόρπισε σε χιλιάδες θεατές πόντιους και μη γέλειο , συγκίνηση , χαρά,νοσταλγία , θύμησες και περηφάνια …..ξεκινάει πανηγυρικά την καλοκαιρινή της τουρνέ από την ποντιομάννα βέροια σε φιλική συνεργασία με τον Μ.Α.Σ. «Η Καλλιθέα» Βέροιας. 
Ο Κώστας Βουτσάς ως guest στην παράσταση με 3 εμφανίσεις στην σκηνή. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής Aλέξης Παρχαρίδης στο τραγούδι και με την σπάνια ερμηνεία του και στο ρόλο της πόντιας γριάς. Ο Τάκης Βαμβακίδης καταιγιστικός ως πόντιος και πάππος χάμπος. Η γνωστή στο χώρο του ποντιακού θεάτρου Έρρικα Νικολαΐδου η νέα ταλαντούχα Χρύσα Συμεωνίδου και στην λύρα (και όχι μόνο) ο Δημήτρης Πιπερίδης. Στην παράσταση συμμετέχουν με ουσιαστικό και πρωτότυπο τρόπο μέλη και χορευτές του συλλόγου με την διδασκαλία της δασκάλας Ράνιας Τοπαλίδη. 
Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μποσταντζόγλου. Ο γνωστός δεξιοτέχνης λυράρης και συνθέτης γιώργος ατματσίδης έγραψε την πανέμορφη μουσική της παράστασης η σοφία σαββίδου ( πρόεδρος του συλλόγου ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ») δημιούργησε τις χορογραφίες. Σκηνικά ο Νίκος Κασαπάκης, κοστούμια Νίκος Κασαπάκης και Ελευθερία Κουρτζόγλου. Οι ποντιακές φορεσίες προσφορά του Δημήτρη Ζερζελίδη !


Τιμές εισιτηρίων / προπώληση 7 € ταμείο 8 / παιδικά μαθητικά πολυτέκνων 5 €

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

-Αναμνηστικά Συλλόγων & Εκκλησιών, Πέτρος Καγκελίδης, Μαυρομιχάλη 18, έναντι Βήματος Αποστόλου Παύλου, 6973497477 & 6988364981

-Καφέ Μπρίκι, Μιχάλης Νοταρίδης, Μητροπόλεως 44, 2331020201

-Καφέ Μπουγάτσα "ΛΑΚΗΣ", Λάκης Νικολαίδης, Πιερίων 14, 2331503025

-Μ.Α.Σ. "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ" ΒΕΡΟΙΑΣ, 2331028282, Κομνηνών 42

-Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, 2ος όροφος Γραμματεία.

Υ.Γ. μία μεγάλη καλλιτεχνική έκπληξη θα υπάρξει στην παράσταση την οποία ο θίασος λόγω του 3.666 άρθρου του τριακοστού πρώτου μνημονίου θα ανακοινώσει με τελάληδες την συμφωνηθείσα χρονική στιγμή !

Υ.Γ. 2 σε όλους τους φίλους θεατές η Ελένη Βασιλειάδου (ΒΕΡΜΙΟΥ ΓΗΣ) θα προσφέρει χαβίτς!

Πληρ. Ιουλία Σαμανίδου 6983 473871

Ioulia.samanidou@gmail.com

Τοπαλίδης κώστας 6973 556257 (πρόεδρος)

Δημοφιλείς αναρτήσεις