Quantcast

http://picasion.com/

Ο Νίκος και η Ελένη παντρεύτηκαν! (ΦΩΤΟ)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 ο Νίκος Τσουμάνης και η Ελένη Κυτούδη. Ο Νίκος και η Ελένη έδωσαν το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Τρίκαλα Ημαθίας, έχοντας στο πλευρό τους, τους καλούς τους φίλους και κουμπάρους τους Σωκράτη Φετεινίδη και Φανή Βελικούδη. 
Η Ελένη εντυπωσιακή μέσα στο αριστοκρατικό, ρομαντικό νυφικό που επέλεξε, διακοσμημένο με δαντέλα στο μπούστο και στην πλούσια τούλινη φούστα. Τα μακρυά μαλλιά της με ελαφριές αέρινες μπούκλες, κάλυπτε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ένα φίνο πέπλο, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε κοραλλί καλοκαιρινούς τόνους. 
Ο Νίκος επέλεξε ένα ιδιαίτερο κοστούμι σε απόχρωση του γκρι με ασορτί γιλέκο, ενώ ξεχωριστή πινελιά έδωσε η ασπρόμαυρη πτι καρό γραβάτα του. Το χρώμα της μέντας κυριαρχούσε στη γαμήλια διακόσμηση, ενώ εντυπωσιακή και η νυφική ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες, με λαμπερό δέσιμο. Τους νεόνυμφους, αμέσως μετά το μυστήριο, υποδέχθηκαν φίλοι και συγγενείς στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε, με ζευγάρι και καλεσμένους να περνούν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης έως αργά το βράδυ. 
Οι εινόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Sakis Hasapetis, καθ' όλη τη διάρκεια της πιο ευτυχισμένης μέρας του ζευγαριού, αποδεικνύουν πως ο γάμος της Ελένης και του Νίκου ήταν ονειρεμένος, όπως ευχόμαστε να είναι και η υπόλοιπη ζωή τους. Να ζήσετε!















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ