Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το απόλυτο SURVIVOR KIDS PARK φτιάχνεται στη Βέροια - Σε λίγες μέρες όλοι στην αφετηρία με survivor καλεσμένο!

ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;
200 τετραγωνικά, 10 διαφορετικοί στίβοι μάχης, περιπετειώδη φουσκωτά, οδήγηση, παιχνίδι, διασκέδαση, επιβίωση. Φαντάζεστε κάπως διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι στη Βέροια; Το όραμα γνωστών επιχειρηματιών της πόλης παίρνει σάρκα και οστά και
αρχές Ιουνίου θα είναι έτοιμο! Ο παιδότοπος «Punchinello» και το «Γέφυρα Εν Πλω» στο Φράγμα, ένωσαν και φέτος το καλοκαίρι τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας διασκέδαση, όχι μόνο για τους μικρούς τους φίλους, αλλά και για τους γονείς.
Με φόντο, όχι τη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου, αλλά τον μοναδικό Αλιάκμονα, ετοιμάζεται το πιο διασκεδαστικό SURVIVOR kids park. Το μεγαλύτερο πάρκο, με 10 διαφορετικά stage, για να το απολαύσουν όλα τα παιδιά 7+, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!
Παράλληλα οι γονείς, μπορούν να απολαμβάνουν καφέ, γρανίτες, χυμούς και αναψυκτικά, πεντανόστιμο φαγητό και μεζέδες για το ουζάκι σας, ξέγνοιαστοι για την ασφάλεια των παιδιών σας, καθώς θα παρέχεται απόλυτη ασφάλεια και επίβλεψη από έμπειρους παιδαγωγούς!
Το μεγαλύτερο SURVIVOR KIDS PARK έρχεται στη Βέροια, με μια απίστευτη έκπληξη στα μεγάλα του εγκαίνια... Το πρώτο 3, 2, 1 ΠΑΜΕ θα το πει αγαπημένο και δημοφιλέστατο survivor πρόσωπο! Όλοι στην αφετηρία στις 3 Ιουνίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ