Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Κ-20, χωρίς διοίκηση και προπονητή, «βουρ» για Γ' Εθνική

Αυτή είναι η αλήθεια φίλοι μου και σε όποιους αρέσει. Πρέπει επιτέλους σ' αυτήν την ομάδα να μιλήσουμε «παντελωνάτα» και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν δεν γίνει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Βέροια, τότε θα πορευτούμε στο νέο πρωτάθλημα, με ποδοσφαιριστές από την Κ-20, θα επίστρατεύσουμε έναν προπονητή από τα τμήματα
υποδομών και η διοίκηση (;) απλά θα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Με λίγα λόγια, φύγαμε «βουρ» για Γ' Εθνική. Όπως σας τα έλεγα και πέρσι και εσείς μου λέγατε έχουμε άρες μάρες κουκουνάρες, έτσι σας τα λέω και φέτος. Είμαστε το φαβορί για να πέσουμε κατηγορία!
Η επιλογή των αδελφών Μπίκα στην διοίκηση της Βέροιας είναι μονόδρομος. Δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτήν την ιστορία και που θα καταλήξει τελικά. Κατά την γνώμη μου, οι δύο ενδιαφερόμενοι επενδυτές έκαναν ένα σοβαρό λάθος. Μάθαιτε μπαλίτσα από τον «Αλέφα». Κάνεις μια συνέντευξη τύπου, καλείς τα τοπικά Μ.Μ.Ε., καθώς και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας και τους λες: «Με λένε τάδε, ασχολούμαι με τις τάδες επιχειρήσεις, θέλω να αγοράσω την ΠΑΕ και έχω κάνει προσφορά για την εξαγορά των μετοχών. Έχω αυτά τα όνειρα και αυτές τις προσδοκίες». Μιλάς δηλαδή ανοιχτά στον κόσμο. Όλα τα άλλα, σου 'πα, μου 'πες, θα δούμε, θα μιλήσουμε, θα το σκεφτούμε, περιμένω ένα χαρτί, να το συζητήσω... θεωρώ πως είναι «να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε». Αυτή είναι η αλήθεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ