Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζάρας:«Φοβάμαι πως η Βέροια θα πέσει στην ερασιτεχνική κατηγορία»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής και βετεράνος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Γιώργος Χατζάρας και σχολίασε τον υποβιβασμό της «Βασίλισσας του Βορρά» στη Football League. Μάλιστα, ο διακεκριμένος τεχνικός εξέφρασε τον φόβο του πως ο κατήφορος για την ιστορική ομάδα θα έχει και συνέχεια με νέο υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον υποβιβασμό της Βέροιας: «Τα καμπανάκια είχαν ηχήσει από την αρχή για τη Βέροια. Είναι μια ομάδα παρατημένη, ενώ είχε καλό υλικό. Διαχειρίστηκε πολύ λάθος την κατάσταση, ήταν μια αναξιόπιστη ομάδα στα βλέμματα των φιλάθλων, δεν υποστηρίχθηκε η ομάδα από τον κόσμο. Έφτασαν να πηγαίνουν 200 άτομα στο γήπεδο. Αυτό τα λέει όλα. Είναι αργά για δάκρυα τώρα. Εμείς τα λέγαμε. Φαινόταν το πράγμα. Είναι λυπηρό αυτό για μια επαρχιακή ομάδα με ιστορία και υποδομές. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι έχασε τον κόσμο της. Με πολλές ενέργειες που έγιναν την τελευταία διετία απαξιώθηκε η ομάδα».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Η Super League μπορεί να έχει τα προβλήματά της, είναι, όμως, η μόνη αξιόλογη κατηγορία. Πέφτουν χρήματα και αν τα διαχειριστείς σωστά μπορείς να δημιουργήσεις κάτι αξιοπρεπές. Πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρει η Βέροια ούτε στη Football League και θα πέσει στην ερασιτεχνική κατηγορία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ