O Σεφ του «Βεροιώτη» προτείνει: Πέννες φούρνου με 4 τυριά

Βράζουμε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό, για όσο διάστημα αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε κατά μέρος, ζεστές. Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν. Προσοχή θέλει μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο
μείγμα των τυριών και ανακατεύουμε ξανά για να πάει παντού η κρέμα. Αδειάζουμε την πάστα σε ένα πυρέξ και ψήνουμε για περίπου 25΄ στους 200Ο C.

1 συσκευασία πέννες

200 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. Γκούντα

100 γρ. ροκφόρ

50 γρ. παρμεζάνα

250 γρ. κρέμα γάλακτος

Αλάτι, πιπέρι


Επιμέλεια: Γιώργος Μεταξάς

Δημοφιλείς αναρτήσεις