Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Eιρήνη λέμε και κλαίμε - Χανταback to Greece

Σήμερα, εκτός από Μεγάλη Δευτέρα, και άρα μέρα κατάνυξης, είναι και μέρα χαράς και γιορτής, μιας και το αγαπημένο μας Survivor μας χάρισε ανείπωτη ευτυχία και ελπίδα για το μέλλον! Μετά την αποχώρηση σοκ του αρχηγού Πάνου, και έχοντας ακόμη νωπές τις πληγές μας, χωρίς να μπορούμε να διαχειριστούμε τη συμφορά που μας βρήκε, ο
οδοστρωτήρας, η λεγόμενη μπουλντόζα Ειρήνη Παπαδοπούλου, η απόλυτη έκπληξη του παιχνιδιού, το 
κορίτσι που δεν μασάει τα λόγια του και που το έχει πνίξει η αδικία, μίλησε έξω από τα δόντια,κάνοντας 5 συμπαίκτες της να αιφνιδιαστούν έντονα! Μα για ποια κλίκα λέτε βρε παιδιά; Υπάρχουν τέτοια πράγματα στο στρατόπεδο των Διασήμων; Εν ολίγοις, ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση με την Ειρηνάρα να δίνει κάποια βασικά μαθήματα συμπεριφοράς και ζωής μπας και 5 ψυχές στο στρατόπεδο των Διασήμων βάλουν μυαλό.
Μην τα βάζεις ποτέ με γυναίκα: 
Και όχι από την άποψη ότι είναι αδύναμη και εύθραυστη, όχι η Ειρήνη μας τουλάχιστον, αλλά γιατί όταν μία γυναίκα τα πάρει στο κρανίο δεν τη σταματά τίποτα. Κάπως έτσι λοιπόν, η Ειρήνη ούσα αγανακτισμένη, και μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο την κατάφορη αδικία, δε σκέφτηκε στιγμή το μίσος και το bullying των συμπαικτών της και είπε αυτό που όλη η Ελλάδα συζητάει: Υπάρχει κλίκα 5 ατόμων η οποία ψηφίζει πάντα τον ίδιο παίκτη, και όχι με αγωνιστικά κριτήρια! Ούρλιαζε η Βαλαβάνη.
Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται: 
Κάπως έτσι συνέβη και με το Χανταμπάκη. Την πρώτη εβδομάδα τον θεωρούσαμε δυνατό, την τρίτη οξύθυμο, πάνω στον μήνα αποφασίσαμε ότι έχει θέμα και ο δεύτερος μήνας κύλησε με ξεκάθαρη αντιπάθεια προς το πρόσωπό του. Και το ακόμα καλύτερο, είναι ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα. Και μπορεί οι πιστοί του ακόλουθοι να πίνουν νερό στο όνομά του-με τη Λάουρα και τον Μπο να τρώνε και κανά μεζεκλίκι-ο κόσμος όμως-και μεταξύ αυτών η Ειρηνάρα και ο Σπαλ-κατάλαβαν από νωρίς ότι δεν είναι και το καλύτερο παιδί. Sorry Στέλιο, αλλά οι βαλίτσες σου θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμες.
Ο κακός παίκτης τιμωρείται:
Εντελώς τυχαία ο Ντάνος, είναι για ακόμη μία φορά υποψήφιος. Ο Ντάνος! Που κερδίζει αγωνίσματα, μαγειρεύει, μαστορεύει και αποτελεί οπτικό υπερθέαμα για το εκάστοτε γυναικείο μάτι εκεί έξω. Ο Ντάνος λοιπόν, το λιοντάρι του Δομίνικου, ο άνθρωπος-μηχανή που βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα, βρέθηκε στο σκαμνί για ακόμη μία φορά. Και όχι ο Μπο-τον οποίο μόνο η Ειρηνάρα είχε τα κότσια να ψηφίσει-και ούτε φυσικά και η Λάουρα-η οποία θα έχανε ακόμα και αν έπρεπε να παίξει αντίπαλη με βρέφος. Και άντε και ο Μπο μπορεί να κουβαλάει και κανά κλαδί, να ψαρεύει και καμιά μαρίδα. Η συμβολή της Λάουρα στον καλλωπισμό της κόμης των Διασήμων, να είναι άραγε τόσο κομβικής σημασίας; Μήπως γι’ αυτό ο Χρανιώτης δεν αποδίδει τόσο καλά εσχάτως; Να είναι η… ψαλίδα του
Μην κάνεις εχθρό σου μία καλή αθλήτρια:
Βρε Χανταμπάκη, εκτός από κακός είσαι και αγγελοκρουσμένος. Το γεγονός και μόνο ότι στοχοποίησες την Παπαδοπούλου, μαρτυρά ότι πραγματικά έχεις μαύρα μεσάνυχτα! Διότι αγαπητέ μου, όταν είσαι στο Survivor και θυμώνεις έναν καλό παίκτη, θα πρέπει να περιμένεις στο αμέσως επόμενο λεπτό να πάρει ασυλία και να σε βγάλει προτεινόμενο. Αντί να κράζεις τη Λάουρα και τον Μπο, οι οποίοι όσο και να θέλουν δεν μπορούν, κράζεις την Ειρήνη που καλώς ή κακώς είναι η καλύτερη παίκτρια και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί βγάλει το άχτι της πάνω σου. Όπως και έγινε Στελάρα.
Η προσωπική επίθεση σου γυρίζει μπούμερανγκ: 
Ναι Λάμπρο Χούτο, όταν η Ειρηνάρα σου εκθέτει κατάμουτρα την κλίκα κι εσύ της μιλάς για κακή συμπεριφορά και ότι ελπίζεις στο μέλλον να γίνει καλή μάνα, λαμβάνεις μία ωραία απάντηση περί bullying και ρατσισμού, η οποία είναι αληθινή και η οποία έχει ένα ξεχωριστό και όμορφο μήνυμα: Ο διαφορετικός δεν είναι πάντα ο λάθος. Με λίγα λόγια, όποιος δεν έχει ασπαστεί το Χανταμπακισμό, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι σκάρτος και κακός. Απλά είναι διαφορετικός-και ίσως λίγο πιο έξυπνος-.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ