Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απόψε στο «Mall» η... λαϊκοδεύτερη Σαββέλα Ζέπω αποχαιρετάει τους θαυμαστές της στη Βέροια!

To «Mall» για μια ακόμα φορά πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί, φέρνοντας στο χώρο του ένα κωμικό bar theater. Για εσάς που ψάχνεστε για κάτι διαφορετικό στη Βέροια, η Σαββέλα Ζέπω, μια τραγουδίστρια Γ' Εθνικής, βγαίνει στις 21:30 στο «Mall» για να αποχαιρετήσει οριστικά το κοινό της Βέροιας. Ένα μοναδικό stand up comedy, με την Σαββέλα Ζέπω να τραγουδάει, να μας μιλάει για
 τις εμπειρίες της στην πίστα και τους έρωτες που τη στιγμάτισαν. Τι θα σας στοιχίσει; Μόνο το ποτό σας! 

Λίγα λόγια για το τι θα δούμε:
Η Σαββέλα Ζέπω είναι μία λαϊκή τραγουδίστρια δεύτερης κατηγορίας (μπορεί και τρίτης), που αποφασίζει μετά από χρόνια καριέρας να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Γι' αυτό το λόγο κάνει μία τελευταία περιοδεία στην περιφέρεια για να αποχαιρετήσει το κοινό της. Στις εμφανίσεις της τραγουδάει, μιλάει για τη ζωή της, για τους έρωτες που τη στιγμάτισαν καθώς και για την πορεία της στα μπουζούκια. Μέσα από αυτήν την άκρως εκκεντρική κωμωδία βλέπουμε τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες τόσο των γυναικών όσο κι των ανδρών, καθώς και τις δυσκολίες των ερωτικών σχέσεων κι πόσο αυτές στιγματίζουν.

Λίγα λόγια για τους συντελεστές:
Η Μαρία Λαφτσίδου και ο Μιχάλης Δαρνάκης ασχολούνται επαγγελματικά με το θέατρο από το 2012. Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν και συγγραφικό δίδυμο καθώς έχουν συνυπογράψει μέχρι στιγμής 4 θεατρικά έργα τα οποία ανέβηκαν με μεγάλη επιτυχία σε θέατρα της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη τους κωμωδία με τίτλο «Ειλύθια» έχει εκδοθεί και παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Αυλαία. Μαζί έχουν γράψει τον κωμικό μονόλογο « 15 ολόκληρα... λεπτά», την κοινωνικοπολιτική κωμωδία «Πραξικόπημα» και την «Σαββέλα Ζέπω», που αποτελεί μια εξελιγμένη μορφή της παράστασης «15 ολόκληρα…λεπτά».
«Mall Coffee Bar House»
Μητροπόλεως, Εληάς και Βενιζέλου γωνία


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ