Μπουκοβίνας: «Παίξαμε για τους εαυτούς μας και την ιστορία του μεγάλου Φιλίππου»

Ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Πέτρος Μπουκοβίνας μετά την μεγάλη νίκη μέσα στον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση μετά την ήττα από τον Αερωπό. Η παράδοση ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ. Είπαμε να παίξουμε για τους εαυτούς μας και την μεγάλη ιστορία του Φιλίππου. Θέλαμε πολύ αυτή την νίκη. Το πρώτο ημίχρονο μας την έδωσε με
την εμφάνισή μας και την διαφορά που πήραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κακοί, αλλά αντέξαμε και πήραμε τους βαθμούς. Αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση». Για το ότι έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα είπε: «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Είχα χαρά που είδα οικεία πρόσωπα. Είχα και άγχος, αλλά τελικά με βοήθησε ότι έπαιζα πριν στον ΠΑΟΚ γιατί ήξερα τις κινήσεις των παλιών μου συναθλητών». 

Από την άλλη πλευρά, ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Μπάμπης Δομπρής είπε: «Είναι από τις περιπτώσεις που μία ήττα σου κάνει καλό. Ταρακουνηθήκαμε μετά το αποτέλεσμα με τον Αερωπό. Είχαμε και έχουμε δυνατότητες. Πεισμώσαμε και δώσαμε απαντήσεις. Η ομάδα έδειξε παιχνίδι με παιχνίδι αποκτάει εμπειρία». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις