Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καπετάνος: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο - Θέλει προσπάθεια και υπομονή»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Παντελής Καπετάνος. Ο επιθετικός της «Βασίλισσας του Βορρά», μίλησε για τον Κλαούντιου Κεσέρου, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι πολύ καλός μέσα στην περιοχή και έχει το εύκολο γκολ, ωστόσο έχει τα ίδια στοιχεία με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Μπούζο:

Για το πόσο καιρό ήταν συμπαίκτες με τον Κεσέρου: «Είχε έρθει τον τελευταίο χρόνο που ήμουν εγώ στην Στεάουα. Από Γαλλία ήρθε νομίζω, αν θυμάμαι καλά». Για τα 20 γκολ που πέτυχε ο Κεσέρου το 2014-2015: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ εύκολα. Είναι καλός μέσα στην περιοχή, αλλά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη. Νομίζω έχει έναν τέτοιο παίκτη. Θα έλεγα έχει ίδια στοιχεία με τον Αθανασιάδη». 

Για το αν είναι καλύτερος ο Αθανασιάδης ή ο Κεσέρου: «Θα έλεγα ότι έχουν πάνω-κάτω τα ίδια στοιχεία. Απλά, θα έλεγα ότι ο Κεσέρου είναι πιο γρήγορος. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου. Ο ΠΑΟΚ θέλει κάτι άλλο μπροστά. Τέτοιο παίκτη έχει. Είναι ίδια περίπτωση με τον Αθανασιάδη. Έχει εύκολο γκολ, είναι ίδιο στυλ με τον Αθανασιάδη, αλλά έχει την εμπειρία, ήταν αρκετά χρόνια στη Γαλλία, έπαιξε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Έχει παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια. Και ο Αθανασιάδης έχει το γκολ, απλά δεν είναι στη φόρμα που θ ήθελε αυτή τη στιγμή. Εγώ επιμένω στον Αθανασιάδη. Ξέρει τον ΠΑΟΚ, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και αν πετύχει ένα δύο τέρματα θα πάρει ψυχολογία και θα είναι καλύτερος στην συνέχεια». 

Για το όνομά του στην κόντρα της Λάρισας με τον Αναστασιάδη: «Δε θέλω να αναφερθώ καθόλου. Το είδα, ναι. Δεν ξέρω τι είπε ο Αναστασιάδης. Είχα συζητήσει το καλοκαίρι με τη Λάρισα, αλλά δεν ξέρω τι είπε και δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στο τι είπε».

Για τη Βέροια: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά θέλει προσπάθεια και υπομονή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ