Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το παρασκήνιο των εκλογών στην ΕΠΣ Ημαθίας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!
Πρωτοφανής κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Ημαθία, με φόντο τις επερχόμενες εκλογές στην τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ακόμα και στον πιο άσχετο με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ότι η Ημαθία εδώ και χρόνια αποτελεί το προπύργιο του Ολυμπιακού. Η θητεία Καραμελίδη ως επικεφαλής
της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας το απέδειξε ξεκάθαρα. Πριν μερικούς μήνες ξεκίνησε η προσπάθεια ανατροπής του καθεστώτος, με τη γνωστή συμμαχία Ιβάν Σαββίδη – Δημήτρη Μελισσανίδη, προσπάθεια που έχει ήδη επιφέρει πολλαπλά πλήγματα στο αμαρτωλό καθεστώς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ανατροπή του καθεστώτος στην ΕΠΣΗ αποτελεί μεγάλο στόχο της συμμαχίας, για πρακτικούς αλλά κυρίως για συμβολικούς λόγους ελέω Καραμελίδη, ο οποίος αν και εξαιτίας νομικού κωλύματος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος – παραμένει όμως βασικός πυλώνας του καθεστώτος.

Με τις ευλογίες του Δημήτρη Μελισσανίδη ξεκίνησε η υποψηφιότητα του Βασίλη Φωτιάδη για τις εκλογές της ΕΠΣΗ που μπορεί μεν να καθυστερούν όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνουν μέχρι τον Δεκέμβρη. Παρά την αρχική δυναμική και τον αέρα αλλαγής που έφερε ο Βασίλης Φωτιάδης, η πλευρά Καραμελίδη φάνηκε ότι αντέχει σθεναρά και ότι οι εκλογές θα είναι ντέρμπι με απρόβλεπτη κατάληξη. Ενδεχόμενο που φυσικά η συμμαχία Ιβάν – Μελισσανίδη δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να διακινδυνεύσει.

Τελικά, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το πάνω χέρι στη διαδικασία, ενεργοποιώντας στέλεχος με τεράστια εμπειρία στον κοινωνικό στίβο. Ο εν λόγω παράγοντας έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις του καθεστώτος, καθώς σαρώνει τα σωματεία και οδηγεί τις εκλογές από ντέρμπι σε… μονότερμα! Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή η δραστηριότητα εκτός από την απόλυτη ικανοποίηση που φέρνει στον Ιβάν Σαββίδη, έχει προκαλέσει τον θαυμασμό και της πλευράς Μελισσανίδη.

(συνεχίζεται…)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ