Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρρικα + Χριστίνα: Χαμογελούν κόντρα στην κρίση από την Πατρίδα (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας» να αντιστοιχεί στις μεγάλες αλυσίδες Super Market, υπάρχουν όμως και τοπικές επιχειρήσεις, πιο μικρές, που εργάζονται συμπολίτες μας, οι οποίοι καταφέρνουν να τις ανταγωνίζονται. Με βασικό «όπλο» την προσωπική δουλειά, τις χαμηλές τιμές, την αμεσότητα με τον καταναλωτή, το χαμόγελο και κυρίως την ποιότητα των
προϊόντων τους, έχουν γίνει πόλος έλξης για τους Βεροιώτες καταναλωτές, προσθέτοντας δυναμική στην τοπική οικονομία. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Super Market του Ηλία Λιάκου και της Έρρικας Παλουκίδου στην Πατρίδα Βέροιας.
Δύο νέα παιδιά που κόντρα στην κρίση, επέλεξαν να συνεχίσουν την οικογενειακή τους επιχείρηση και να στηρίξουν μ' αυτόν τον τρόπο την τοπική οικονομία. Μαζί τους καθημερινά, στην εξυπηρέτηση και στην οργάνωση του μαγαζιού βρίσκεται η Χριστίνα Βοργιατζίδου. Οι τρεις τους, με πολύ προσωπικό αγώνα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Πατρίδας αλλά και των γύρω περιοχών. 

«Σίγουρα, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τον τομέα του εμπορίου, αλλά με προσεκτικές κινήσεις, υπομονή και δουλειά μπορείς να τα καταφέρεις», μας ανέφερε η Έρρικα.
Το μυστικό της επιτυχίας; «Να αγαπάς αυτό που κάνεις και να σέβεσαι τους πελάτες σου. Σίγουρα, η ποιότητα των προϊόντων και οι χαμηλές τιμές στα ράφια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Για αυτό και εμείς προσπαθούμε συνεχώς να τα προσφέρουμε και το καταφέρνουμε». Στο κατάστημά τους στο κέντρο της Πατρίδας, μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Ψωμί, αυγά, αλλαντικά και τυριά, παγωτά, είδη υγιεινής, απορρυπαντικά, τρόφιμα, ποτά, σχολικά είδη, χαρτικά, φρούτα και λαχανικά... και η λίστα είναι ατελείωτη! 












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ