Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκάει «ΒΟΜΒΑ» σε νυχτερινό μαγαζί της Βέροιας!

ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Η πληροφορία είναι καρατσεκαρισμένη και προέρχεται από έγκυρη πηγή της νυχτερινής διασκέδασης. Μπορεί να μοιάζει απίστευτο και όταν ανακοινωθεί να προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις, αλλά σε λίγο καιρό, θα είναι γεγονός. Δύο συνέταιροι που για χρόνια είχαν μια έντιμη και πετυχημένη διαδρομή,
βρίσκονται ένα βήμα πριν την οριστική λύση της συνεργασίας τους. Οι αιτίες που οδήγησαν τους δύο επιχειρηματίες στο ξαφνικό και απρόσμενο «χωρισμό», είναι όπως δείχνουν τα πράγματα, το οικονομικό και οι διαφορετικές απόψεις στην οργάνωση και λειτουργία του μαγαζιού. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», οι δύο πλευρές προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην διαρρεύσει τίποτα στον ηλεκτρονικό τύπο.
Ο «Βεροιώτης» είναι σε θέση να γνωρίζει πως από το στενό περιβάλλον των δύο επιχειρηματιών, γίνεται κοινή προσπάθεια, έτσι ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους. Μάλιστα, όπως διαρρέεται ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να γίνει μια τελευταία συνάντηση, μήπως και αντιστραφεί το βαρύ κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους.
Πάντως, αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και χωρίσουν τα δύο συνεταιράκια, τότε μιλάμε για ολική ανατροπή των γεγονότων που θα παρασύρει τις καλλιτεχνικές εξελίξεις στην πόλη της Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ