Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζει τις δοκιμές ο Βοσνιάδης

Αφού αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν περισσότερο και να δώσουν μερικά ακόμα φιλικά παιχνίδια, με τις δοκιμές να συνεχίζονται. Το ίδιο ισχύει και για τη Βέροια, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να εξακολουθεί να δοκιμάζει παίκτες και σχήματα, ώστε να καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει με την έναρξη της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα
στους Ζωσιμάδες ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά»... κατέβασε 4-2-3-1 ή 4-4-1-1, με τον Καντιμοίρη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Μαλόν δεξιά στην άμυνα, τον Ναβαλόφσκι αριστερά και τους Μαραγκό, Καλί στα στόπερ.

Αμυντικά χαφ ήταν οι Παπαδόπουλος, Τομάς, εξτρέμ οι Σαρπόνγκ, Κάλβο και ο Άρτσε δεκάρι, με τον Καπετάνο να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Εδώ να τονίσουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Άρτσε έπαιζε στα χαφ και μένει να δούμε αν θα βγει αυτή η επιλογή του Βοσνιάδη.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Παπαστεριανό, με τον Έλληνα προπονητή να βγάζει τα συμπεράσματά του. Αυτά ήταν ότι η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλή σε γενικές γραμμές, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά χρειάζεται δουλειά στην επίθεση, ένας τομέας όπου υπήρχε πρόβλημα και την περασμένη σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ