Νηστεύεις; Άλλος ένας λόγος για τα «Μπακαλιαράκια του Χάρη»!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο Δεκαπενταύγουστος είναι προ των πυλών. Τα «Μπακαλιαράκια του Χάρη» στην οδό Κεντρικής, περιμένουν και εσάς που νηστεύετε, για να απολαύσετε κορυφαίο μπακαλιάρο, θαλασσινά και μεζέδες και μάλιστα σε απίστευτη σχέση ποιότητας - τιμής! Τι καλύτερο από ένα τσιπουράκι με φρεσκοτηγανισμένο μπακαλιάρο και θαλασσινά στο μοναδικό μπακαλιαράδικο της Βέροιας; Νηστεία ή όχι, τα «Μπακαλιαράκια του Χάρη» είναι η κορυφαία επιλογή!
Για φρέσκο τηγανιτό μπακαλιάρο στη λαδόκολλα με τηγανιτές πατάτες, καλαμαράκια, γαριδομακαρονάδα, μύδια αχνιστά, τηγανιτά και μυδοπίλαφο, χταποδάκι - λουκούμι, σαρδέλα παντρεμένη στα κάρβουνα, γλώσσα παναρισμένη φιλέτο, ουρές πεσκανδρίτσας... και πολλά ορεκτικά! Μερίδες με 5€, όμορφο περιβάλλον, τραπεζάκια στο πλακόστρωτο και κορυφαίο τσίπουρο! 
Εάν πάλι δε θέλεις να βγεις έξω και προτιμάς να απολαύσεις θαλασσοκαταστάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά; Πάλι «Μπακαλιαράκια του Χάρη» θα επιλέξεις, γιατί στα φέρνει όλα στο χώρο σου, ζεστά και κυρίως... άοσμα, με ένα τηλέφωνο στο 2331064244 και 6980965060.

Δημοφιλείς αναρτήσεις