Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημαθιώτισσα του X Factor!

Η Ευξείνος Λέσχη Χαρίεσσας νιώθει ιδιαίτερη τιμή για την Ποντιακής καταγωγής, δική της Σοφία Φερλαχίδου απο την Χαρίεσσα. Δεν ξέχασε πότε τον τόπο που γεννήθηκε αν και διαπρέπει στην Αθήνα ως διευθύνουσα σύμβουλος της 2S, η εταιρεία της οποίας υποστήριξε τεχνικά τον διαγωνισμό των ψηφοφοριών του X Factor που προέβαλε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Με μεγάλη περιφάνια είδαμε
λοιπόν την ανακοίνωση του καναλιού η οποία ευχαρίστησε την Σοφία, η εταιρεία της οποίας είναι διευθύνουσα σύμβουλος ανήκει στον όμιλο DPG της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΙ και του X Factor:

«Το «The X Factor», το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως, έριξε αυλαία την Παρασκευή 8 Ιουλίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με την προβολή του μεγάλου τελικού.

Το φιλόδοξο εγχείρημα του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, χαίροντας μεγάλης αποδοχής από το κοινό, η οποία δεν μεταφράστηκε μόνο σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και σε ρεκόρ ψήφων, τις οπoίες συνέλεξε και καταμέτρησε η εταιρεία 2S του ομίλου DPG.

Ευχαριστούμε πολύ αυτόν τον πολύτιμο συνεργάτη και συγκεκριμένα την Διευθύνουσα Σύμβουλο της 2S, κα Σοφία Φερλαχίδου, για την άψογη συνεργασία, την πολύτιμη βοήθεια και την καθοριστική συμβολή της στην πραγματοποίηση του επιτυχούς αποτελέσματος. Ευχαριστούμε πολύ.»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ