Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί παραιτήθηκε πριν καν αναλάβει ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εύλογο ενδιαφέρον δημιούργησε στην κοινή γνώμη της Ημαθίας η είδηση της παραίτησης του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Ζήση Σιέμπη. Ο κ Σιέμπης ανακοινώθηκε πρόσφατα από το υπουργείο ως ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας, είδηση που προκάλεσε ανακούφιση στους
πολίτες, διότι το νοσοκομείο μετά την απομάκρυνση της
 προηγούμενης διοικητού παρέμενε ακέφαλο επί μακρόν. Δυστυχώς πριν καν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ο κ Σιέμπης παραιτήθηκε. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη» οι λόγοι της παραίτησης είναι καθαρά οικονομικοί. Το κόστος των συνεχών μετακινήσεων που θα απαιτούντο, από τη Θεσσαλονίκη όπου ζει, για να επιτελέσει τα καθήκοντά του ή η ενοικίαση οικείας στη Βέροια, δεν του επιτρέπουν να δεχτεί την τοποθέτησή του. (Σημειώνουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η αποζημίωση είναι πλέον λιγότερη από 2.400 ευρώ).

Ο κ. Σιέμπης ευχαριστεί για την τιμητική θέση που του εμπιστεύτηκε το υπουργείο και υπογραμμίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ. Σιέμπης δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι άγνωστο αν έχει κάποια πολιτική δράση.

Το βέβαιον είναι πως το νοσοκομείο Ημαθίας παραμένει χωρίς διοίκηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ