Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πρεμιέρα με γκολ στην Πολωνία

Το πρωτάθλημα της Πολωνίας για τη σεζόν 2016 – 2017 ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση Σλασκ Βρότσλαβ – Λέχ Πόζναν και από το συγκεκριμένο αγώνα προκύπτει η βασική πρόταση του Betarades.gr για την Παρασκευή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Betshop, που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. Σε ρηχά νερά κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν η Σλασκ, που κατάφερε στο τέλος να εξασφαλίσει άνετα τη σωτηρία της. Ζητούμενο για φέτος το κάτι παραπάνω σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν αποτελεί την ομάδα φόβητρο, σίγουρα όμως δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Στον πάγκο της παραμένει ο τεχνικός Ρούμακ, ενώ οι αναντικατάστατοι Μερβό και Μοριόκα παρέμειναν στο ρόστερ της. Προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης δεν υπάρχουν, με τη Σλασκ να ψάχνει ένα θετικό ξεκίνημα.

Να επιδείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο με στόχο μια καλύτερη πορεία θέλει η Λεχ Πόζναν που ψάχνει σήμερα ξεκίνημα με το δεξί. Απογοήτευσε στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν με τις εμφανίσεις της, ενώ περιορίστηκε στην κατάληψη της 7ης θέσης. Δεν μπόρεσε να σώσει τη χρονιά ούτε μέσω του Κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στον τελικό με 0-1 από τη Λέγκια (0-1). Η φετινή σεζόν ωστόσο, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λεχ Πόζναν που κατάφερε να διαλύσει με 1-4 της Λέγκια στο Σούπερ Καπ Πολωνίας. Έχει τη ψυχολογία στα ύψη, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και στα φιλικά προετοιμασίας της, όπου επικράτησε των Άρκα (1-0) και Ζαγκλέμπιε (3-0). Στον πάγκο της παραμένει ο τεχνικός Ούμπαν που δεν μπορεί να υπολογίζει φέτος στους Καμίνσκι (αμυντικός), Αραγιούρι (αμυντικός) και Λόβρενσκιτς (επιθετικός). Όσο για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γιέβτιτς και Πουτνόφσκι.

Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα, τουλάχιστον, οπότε η επιλογή μας είναι το Goal / Goal σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ