Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Ζήκος» τρολάρει Τσίπρα και όλη τη Βέροια!

Κυρίες και κύριοι καλή σας μέρα. Είμαι ο αρχιψεύταρος «Ζήκος» της Βέροιας και για μια ακόμα φορά θα πω ότι ανοησία έρχεται στο κεφάλι μου. Δουλεύω στο μανάβικο του Κυρ-Παντελή και είμαι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα. Ας ξεκινήσω με την αγαπημένη μου Όλγα. Ήθελα να ήξερα, αυτή η Γεροβασίλη που θα φέρει το Άγιο Φως, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ντυμένη θεούσα, είναι η ίδια που ορκίστηκε...
Βουλευτής και Υπουργός με πολιτικό όρκο; Αμ, πως! 

Πάντως, για να πούμε και την μαύρη αλήθεια, ευχαριστημένοι δηλώνουν οι «έστω και ένα να κάνει από αυτά που λέει», αφού τελικά ο Alexis, πιστός στην προεκλογική του δέσμευση, δεν φόρεσε ποτέ γραβάτα. Κάτι είναι και αυτό! 

Μετά την περήφανη διαπραγμάτευση και την σκούπα των αποθεματικών των ταμείων, σειρά τώρα έχει ο έρπης; Κλαίω! 

Έλα για πάμε: Και τώρα κάνουμε επανάληψη τα περσινά: Πρώτα συγκεντρώσεις συμπαράστασης για την ηρωική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης. Μετά δημοψήφισμα και ψηφίζουμε «OXI». Mετά παίρνουμε τριπλάσια μέτρα. Τέλος, κάνουμε εκλογές και ψηφίζουμε Τσίπρα. Πεθαίνω! 

Αλήθεια, ο Τσίπρας γιατί δεν πάει Καστελόριζο να ανακοινώσει το τέταρτο μνημόνιο; Μήπως δεν τον αφήνουν οι Τούρκοι; Έβρασα! 

Ισοφάρισε σε 2-2 τα μνημόνια η αριστερά και φορτσάρει με ανεβασμένη ψυχολογία για το διπλό! Ανατρίχιασα! 

Πάμε τώρα και στα δικά μας...

Αποχωρεί από τη Βέροια ο Καρυπίδης είπε ο νομικός του σύμβουλος και προφανώς και πουλάει την ομάδα. Και αν δεν βρεθεί αγοραστής τι θα γίνει; Θα πάμε με πρόεδρο τον Ζήση; Πως γένεν αυτό; Ιδρώνω! 

Έσοδα 1,2 εκατομμύρια ευρώ λέει θα έχει η Νάουσα με το ρεύμα καινοτομίας από τους καταρράκτες της. Ήθελα να ήξερα εμείς με έναν ολόκληρο Αλιάκμονα, γιατί μπαίνουμε κάθε χρόνο μέσα; Προβληματίστηκα! 

Βεροιώτης λέει στο Τσερμένι, παρά έναν αριθμό, έχασε τα 4.000.000 ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ. Και εγώ το χάνω για πέντε αριθμούς, αλλά δεν είδα να μου κάνεις καμιά ανάρτηση κύριε «Βεροιώτη». Φούσκωσα! 

Άνοιξε λέει ο δρόμος για την καλλιέργεια κάνναβης στην Ελλάδα. Τώρα το βαπόρι από την Περσία θα πιάνεται και στην Ημαθία; Κολάζομαι! 

Δεν πρόλαβαν να δουν τα χρήματα των ενισχύσεων οι αγρότες της Ημαθίας και αμέσως άρχισαν οι πιστώσεις των λογαριασµών τους. Το ερώτημά μου είναι... Γιατί πότε είδαν ενισχύσεις τα τελευταία δύο χρόνια; Καίγομαι! 

Η πρώτη «Εβδομάδα Παράδοσης» έρχεται τον Αύγουστο στη Βέροια. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος! Καλή η παράδοση δεν λέω, αλλά την παράδοση της Γέφυρας Κούσιου πότε θα την κάνετε αγαπητέ κύριε Βοργιαζίδη; 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ