Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με «άρωμα» Βέροιας το επεισόδιο της «10ης Εντολής»

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Η αστυνομική σειρά που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον τηλεοπτικό χάρτη, επανέρχεται με νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν. Ιστορίες γνωστές. Για ανθρώπους που ξεπέρασαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το μέσο όρο. 

Το μέτρο. Ιστορίες για ανθρώπους που αγάπησαν ή μίσησαν. Που θέλησαν κάτι όσο τίποτα. Που παρασύρθηκαν και που παρέσυραν. Ιστορίες για συναισθήματα. Για ακραία συναισθήματα. Για την άρνηση, το θυμό, την ενοχή, την κατάθλιψη, την αποδοχή. Ιστορίες για πάθη των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Που η ανάγκη τους, τους οδήγησε μακριά από όλους. Στο περιθώριο. Ανθρώπων που αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν στους πολλούς. Και ανθρώπων που αναζητούν τρόπο να ξεφύγουν. Ιστορίες για τραύματα ανεπούλωτα. Που οι άνθρωποι τα κουβαλούν ή αφήνουν τον χρόνο να τα επουλώσει. Ιστορίες για μυστικά και ψέματα. Ιστορίες που στόχο έχουν να αφηγηθούν την πραγματικότητα με τρόπο καινούριο. Με στόχο την κατανόηση όλων των πλευρών.
Ή τουλάχιστον των πλευρών που μπορούν να γίνουν κατανοητές. Αλλά και ιστορίες που δραματοποιούν και αφηγούνται την καθημερινότητα. Ιστορίες που όλοι με κάποιο τρόπο γνωρίζουμε. Από τα αστυνομικά δελτία. Ή από αφηγήσεις. Ή επειδή συνέβησαν σε εμάς. Το σημερινό επεισόδιο της «10ης Εντολής» για όσους το είδαν, από το τηλεοπτικό κανάλι του ALPHA, θα κατάλαβαν πως είχε έντονο «άρωμα» από την πιο συγκλονιστική ιστορία που σημάδεψε τη Βέροια. Την ιστορία που ακόμα και σήμερα αποτελεί την πιο μαύρη σελίδα για τον τόπο μας. Για την ιστορία, ο Πάνος Κοκκινόπουλος άλλαξε λίγο το σενάριο (για ευνόητους λόγους) και στην θέση του θύματος ήταν ένα νεαρό κορίτσι από την Ουκρανία. Το επεισόδιο τιτλοφορήθηκε ως «Το Δώρο» και σίγουρα θα σας θυμίσει μία υπόθεση που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει ακόμα το Πανελλήνιο. Γι'αυτό και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης, 4 Μαρτίου 2015, αφού έστειλε πολλά μηνύματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ