Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «Βουλωμένα φρεάτια ενόψει ακραίων καιρικών φαινομένων. Απαράδεκτο!»

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης και απεικονίζει ένα βουλωμένο φρεάτιο μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία Ωρολογίου. Αυτή η εικόνα είναι μόνο ενδεικτική, καθώς ανάλογες περιπτώσεις έχουμε συναντήσει και σε διάφορα σημεία στην πόλη. Με το μετεωρολογικό δελτίο να προειδοποιεί σήμερα και αύριο για ακραία καιρικά φαινόμενα και μεγάλες ποσότητες νερού...
μια τέτοια εικόνα θεωρείται τουλάχιστον απαράδεκτη. 
Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση καταστροφών που θα υποστεί μια κατοικία ή μια επιχείρηση που πλημμύρισε από νερά της βροχής που δεν απορροφήθηκαν από βουλωμένα φρεάτια, η ευθύνη φαίνεται να βαραίνει το Δημόσιο και τα αρμόδια κρατικά όργανα, που δεν φρόντισαν να καθαρίσουν και να συντηρήσουν τα φρεάτια και το δίκτυο ομβρίων υδάτων. 
Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, το συγκεκριμένο φρεάτιο δε λες ότι βούλωσε πρόσφατα, καθώς το χώμα που έχει μαζευτεί και ποτίζεται καλά εδώ και καιρό, φιλοξενεί και χορταράκι! 
Πάντως, αν δεν βλέπετε φως από τους αρμόδιους, πάρτε καλού κακού την πρωτοβουλία να καθαρίσετε τα φρεάτια μπροστά στα σπίτια σας και τα καταστήματά σας, για να σώσετε τις περιουσίες σας και να μη φτάσουμε να δούμε άσχημες εικόνες πλημμυρών στην πόλη μας και.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ