Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψευτο-Βεροιώτης: Αυτά συζήτησαν Βοργιαζίδης - Καλαϊτζίδης και Γκυρίνης

Χθες το πρωί, πήγα μια βόλτα στα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων των «Παιδιών της Άνοιξης» που τελέστηκαν την στην Αλεξάνδρεια, μόνο και μόνο για να μάθω ο πονηρός, το παρασκήνιο και τι είπαν μεταξύ τους οι δυο δήμαρχοι Βέροιας και Αλεξάνδρειας Βοργιαζίδης και Γκυρίνης, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης του νομού Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης. Καθόμουν ακριβώς από πίσω τους και άκουσα όλα τα «ένοχα μυστικά τους». Σας αποκαλύπτω τον μυστικό διάλογο:

Bοργιαζίδης: Aντιπεριφερειάρχη μου, τι γίνεται; Καιρό έχω να σε δω...
Καλαϊτζίδης: Γεια σου φίλε Κώστα, μια χαρά, όλα καλά, εσύ τι κάνεις;
Bοργιαζίδης: Τι να κάνω ρε γαμώτο, 1,5 εκατομμύριο ευρώ είχαμε στα αποθεματικά του δήμου, μας τα παίρνει και αυτά ο Τσίπρας!!!
Καλαϊτζίδης: Αχ, Κώστα μου δεν θέλω να έχεις και παράπονο. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών «δαγκωτό Βοργιαζίδη» το έριξε, δεν θέλω να είσαι αχάριστος! Ήσουν 8,5 μονάδες πίσω και κατάφερες να νικήσεις με 3%. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά.
Bοργιαζίδης: Όχι δεν είπα τίποτα κακό Κώστα μου και ειλικρινά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλοι μαζί τον μεγάλο ηγέτη της κεντροαριστεράς Αλέξη Τσίπρα (αφού το ΠΑΣΟΚ πέθανε)
Καλαϊτζίδης: Ουπς! Τι άκουσα κύριε Βοργιαζίδη;
Bοργιαζίδης: Όχι αντιπεριφερειάρχα μου, ερήμην του λόγου.
Καλαϊτζίδης: Απεταξάμην το ΠΑΣΟΚ;
Bοργιαζίδης: Απεταξάμην φυσικά!
Καλαϊτζίδης: Είπα μήπως. Απεταξάμην την Χαρούλα, που κατέβηκε υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ;
Bοργιαζίδης: Μα είναι φίλη μου και με στήριξε να εκλεγώ...
Καλαϊτζίδης: Ξαναλέω κύριε Βοργιαζίδη. Απεταξάμην την Χαρούλα;
Bοργιαζίδης: Χμ, απεταξάμην και την Χαρούλα.
Γκυρίνης: Να με συμπαθάτε για την παρέμβαση, αλλά πρέπει και εγώ να πληρώσω τον Τσίπρα από τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου Αλεξάνδρειας;
Bοργιαζίδης: Εννοείται ότι και εσύ θα βάλεις «πλάτη». Η κυβέρνηση μας χρειάζεται!!!
Γκυρίνης: Και μετά σου λέει ο άλλος πως ήρθε η ελπίδα και πρώτη φορά αριστερά. Και τι καταλάβαμε σαν δήμοι; Πέντε ψωροδραχμές είχαμε στην άκρη, πάνε και αυτές!!!
Καλαϊτζίδης: Καλομελέτα και έρχεται...
Γκυρίνης: Η ελπίδα;
Καλαϊτζίδης: Όχι, οι δραχμές. Με αυτούς που μπλέξαμε πάμε ολοταχώς για δραχμή. Αλλά δεν θα έρθει ο φίλος μου ο «Τζίτζι» στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας; Τότε θα τα πούμε...

Η εν λόγω ανάρτηση είναι προϊόν σάτυρας από τον συγγραφέα και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ