Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Ε.Σ.Ε.Π.Α. κοντά στον Δήμο Βέροιας παρά τις συκοφαντίες

Το Ε.Σ.Ε.Π.Α. συνεχίζει τις κοινωνικές του παροχές, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την κατασυκοφάντησή του, από ανώνυμους κύκλους επιτηδείων και ανακοινώσεις, που έπεσαν στο κενό. Έχοντας την ηθική υποχρέωση στο Δήμο Βέροιας και στους κατοίκους, που πάντα γνώριζαν την αλήθεια και ήταν στο πλευρό μας, παραδώσαμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας Κο Παπαδόπουλο, πέντε χαρτοκιβώτια φάρμακα, για το κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δήμου.Τα φάρμακα προέρχονται από το δίκτυο συμπαράστασης του Ε.Σ.Ε.Π.Α. της Αυστρίας.

Έχει επίσης αποφασιστεί, να διατεθεί για χρήση ένα φορητό μηχάνημα καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης (απινιδωτής) στο αγροτικό Ιατρείο των Ριζωμάτων, ενώ έχει διατεθεί ειδικό κρεβάτι για βαρέως πάσχοντα συντοπίτη μας, από τα αποθέματά μας.

Το Ε.Σ.Ε.Π.Α. προετοιμάζεται για το καλοκαίρι προκειμένου να παράσχει κοινωνικές εργασίες σε διάφορα επίπεδα και περιοχές σε συνεργασία με το Δήμο και άλλες κοινωνικές ομάδες, για την αναβάθμιση των κοινωνικών παροχών και του περιβάλλοντος .

Προκειμένου να λειτουργήσουμε όπως παλιά, σε πυρόσβεση, διακομιδή ασθενών διάσωση κ.τ.λ., αναμένουμε επί ένα και πλέον έτος, τις διευκρινιστικές οδηγίες της νομοθεσίας του 2014 (Φεβρουάριος) από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ