Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόσληψη 13 ατόμων στη ΔΕΥΑ Βεροίας - Δείτε τις θέσεις...

Η ΔΕΥΑ Βέροιας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατριών (13) ατόμων, διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της ΔΕΥΑ Βέροιας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007, για την εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο ως εξής:







Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

1.Τεχνίτες Υδραυλικοί Δ.Ε. 
α) Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολής ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. β) Αποδεδειγμένη εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση των δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης. γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β' ερασιτεχνικό. 

2.Θερμοϋδραυλικοί 
Δ.Ε. α) Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολής ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. β) Αποδεδειγμένη εμπειρία σε λειτουργία και συντήρηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β' ερασιτεχνικό.

3.Τεχνίτες Δομικών Έργων Δ.Ε. 
α) Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολής ΟΑΕΔ ή Εμπειροτεχνίτες αποφοίτους Δημοτικού ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. β) Τριετής εμπειρία σε θέματα του αντικειμένου τους. γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου β' ερασιτεχνικό. 

4.Ερνάτες Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε. 
α) Απολυτήριο Δημοτικού σχολείου ή τριταξίου Γυμνασίου.

5.Οδηνοί αυτοκινήτων Δ.Ε. 
α) Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολής ΟΑΕΔ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. β) Άδεια ικανότητας οδηγού ανατρεπόμενου φορτηγού. 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 
1.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 
2.Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07. 
3.Υπεύθυνη Δήλωση ότι τους προηγούμενους 12 μήνες δεν έχουν εργαστεί σε φορείς του Δημοσίου τομέα, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1, του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κόλλημα πρόσληψης με δίμηνη σύβαση, σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ.2 του Ν.2190/1994. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υπάλληλος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της ΔΕΥΑ Βέροιας (Δ/νση: Κεντρικής 203, Ισόγειο, τηλ: 23310-78.800) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά από 25/02/2015 έως και τις 03/03/2015
Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων της ΔΕΥΑ Βέροιας, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Βέροιας καθώς και σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ