Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ραδιοφωνική συνέντευξη της Μαρίας Τσοπέη στο «Life 106,3»

Στο ραδιοφωνικό στούντιο του «Life 106,3» και στην εκπομπή «Η ώρα του τρελού» βρέθηκε την Τετάρτη 19/11 η λαϊκή τραγουδίστρια της Βέροιας Μαρία Τσοπέη που αυτήν την εποχή πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο «OLA LARGE». Η νεαρή ερμηνεύτρια βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Καραγιαννίδη σε μία δίωρη συνέντευξη που απόλαυσαν οι ακροατές του Life 106,3. Η Μαρία Τσοπέη παρουσίασε τα τραγούδια της με τίτλο «Εξάρτηση» και «Κανένας», μίλησε για τα επόμενα δισκογραφικά της σχέδια, για το άγχος που αισθάνεται πριν βγει μπροστά στο κοινό, το οποίο όμως φεύγει μόλις ανεβεί στη πίστα όπως είπε...

Επίσης αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με πολύ γνωστούς και σημαντικούς τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί άλλοι... Στη συνέχεια μίλησε για την βοήθεια και την δύναμη που της προσφέρει η οικογένεια της και τα φιλικά της πρόσωπα, στα σχέδια που κάνει για μία οικογένεια, χαρακτήρισε τον εαυτό της αγοροκόριτσο στα παιδικά της χρόνια, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Michael Jackson, τη Beyonce και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. 
Στη συνέχεια είπε για μερικά από τα όνειρα της, όπως να κάνει ωραίες δισκογραφικές δουλειές και τα τραγούδια της να αγκαλιαστούν από τον κόσμο και επίσης για το ταξίδι που θέλει να κάνει στη Νέα Υόρκη. Αναφέρθηκε επίσης για την εξωτερική εμφάνιση που όπως είπε παίζει μεγάλο ρόλο στη δουλειά της ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει την πόρτα σε κάποιο talent show όπως π.χ. το «The Voice». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ