Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το συλλαλητήριο κατά του «ΕΝΦΙΑ» στο δημαρχείο της Βέροιας!!!

ΜΟΛΙΣ 150 ΑΤΟΜΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ
Πριν από λίγα λεπτά, ολοκληρώθηκε το προγραμματισμένο διαπαραταξιακό συλλαλητήριο κατά του «ΕΝΦΙΑ», στο δημαρχείο της Βέροιας. Αν και η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μικρή (σχολιάστηκε έντονα από τους ομιλούντες), οι Βεροιώτες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα λιτότητας και ότι ο «ΕΝΦΙΑ» οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο τα νοικοκυριά...

Τον λόγο πήρε αρχικά ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος αφού καυτηρίασε την μικρή συμμετοχή του κόσμου, τάχθηκε κατά του νέου μέτρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τέτοια μέτρα οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση των πολιτών. 
Από την πλευρά της «Δύναμης Πολιτών», μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Πατσίκας, ο οποίος αφού τάχθηκε κατά του «ΕΝΦΙΑ», μίλησε για ηθική εκτροπή της κυβέρνησης και ότι είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ομοφωνία και ομοβροντία τόσο του δημοτικού συμβουλίου όσο και των πολιτών της Βέροιας.
Ο Γιάννης Παπαγιάννης από την πλευρά του, τόνισε πως ο «ΕΝΦΙΑ» είναι μια απαράδεκτη οικονομική πολιτική και ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να λησμονήσουν στις επόμενες εκλογές τους εκπροσώπους από την Ημαθία, που θα τάχθηκαν υπέρ του μέτρου (φωτογραφίζοντας τους Τσαβδαρίδη, Βεσυρόπουλο και Μπατσαρά). 
Ο Νίκος Μπέκης εκπροσωπώντας τους «Ενεργούς Πολίτες - Ανατροπή Τώρα» φάνηκε ιδιαίτερα καυστικός στο λόγο του, αναφέροντας πως αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τον λαό σε φτώχεια και εξαθλίωση και ότι θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί αυτό το απαράδεκτο φορολογικό μέτρο. 


Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της «Προτεραιότητας στον Δημότη» Αντώνης Μαρκούλης ο οποίος έδωσε ένα πιο ιδεολογικό χαρακτήρα στην τοποθέτησή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο «ΕΝΦΙΑ» αποτελεί ένα άδικο φορολογικό μέτρο που οδηγεί τα νοικοκυριά της Βέροιας σε οικονομική εξαθλίωση. 


Ο Γιώργος Μελιόπουλος από την πλευρά του Λ.Α.Σ., τάχθηκε κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης τονίζοντας πως αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης, η οποία τάσσεται ολοκληρωτικά στις επιλογές και της αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν εκπρόσωποι εργαζομένων, συνδικαλιστικών φορέων και άλλων ενεργών συλλόγων της Βέροιας...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:







































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ