Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών στην Πιερία ισχύουν την Πέμπτη, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.
Συγκεκριμένα, μέχρι νεωτέρας, με νεότερη απόφαση της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο) έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου.
Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα εκτρέπονται από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης προς την περιφερειακή οδό Κατερίνης ή εναλλακτικά, προς την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης (οδός Μουσών) και στη συνέχεια μέσω του νότιου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)





Μπορεί να μας πει η τροχαία γιατί κλείνει τους δρόμους.Το ίδιο γίνεται και στην Νέα Χαλκηδόνα.Κατα τα άλλα οι αγρότες παρεμποδιζουν την ελεύθερη διέλευση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιότι άμα πας στην εθνική οδό θα δεις τρακτέρ και παραγκες
Διαγραφή