Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση με αθλητικό και πολιτικό άρωμα στην ψαροταβέρνα «Ψιψίκας»

Μια ξεχωριστή παρέα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην παραδοσιακή ψαροταβέρνα «Ψιψίκας», δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με έντονο αθλητικό αλλά και πολιτικό αέρα.

Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσιαμήτρος, σε ρόλο οικοδεσπότη, προσκάλεσε εκλεκτούς φίλους σε ένα γεύμα γεμάτο συζητήσεις, χαμόγελα και ανεπίσημες ανταλλαγές απόψεων.

Στο τραπέζι παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πάντα «μάχιμος» δικηγόρος και παράγοντας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Κωνσταντίνος Πουλασουχίδης, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρού και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξάνδρειας, Δημήτρης Συρόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακροχωρίου, Βαλάντης Κεχαΐδης, ο Διευθυντής του ΩΡΛ Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας, Δημήτρης Παλάσκας,οι στενοί φίλοι του Νίκου Τσιαμήτρου, Γιάννης Πουτακίδης και Μιχάλης Ταμπάκης και φυσικά από το ποδοσφαιρικό κους-κους δεν θα μπορούσε να λείπει το Sportsfan.

Η συζήτηση κυμάνθηκε σε ευρύ φάσμα θεμάτων. Από την πρόσφατη απόφαση του Δήμου Βέροιας για την ονοματοδοσία του γηπέδου της Ραχιάς – θέμα που προκάλεσε το ενδιαφέρον και τις απόψεις των παρευρισκομένων – έως και νοσταλγικές αφηγήσεις αθλητικών ιστοριών του παρελθόντος, με τον Κώστα Πουλασουχίδη να ξεδιπλώνει μνήμες και περιστατικά από την πολύχρονη παρουσία του στον χώρο.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αναφορές στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις και εκτιμήσεις για τις εξελίξεις στην αυτοδιοικητική σκακιέρα, πάντα σε κλίμα φιλικό και χωρίς να δίνονται περαιτέρω διαστάσεις.

Το γεύμα κύλησε σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η ουσία της πολιτικής – αλλά και του αθλητισμού – βρίσκεται στη συνεννόηση, τον διάλογο και τις ανθρώπινες σχέσεις.

5 σχόλια:

  1. Όσοι υπηρέτησαν 1ο ΛΔΒ ξέρουν, Συρόπουλος και Πουτακιδης φοβεροί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστας Πουλασουχίδης το καλύτερο χιούμορ της Βέροιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανώλη θέλουμε επιτέλους να σε δούμε με φακούς επαφής, γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ